Εφαρμογή Ka-business

Ταυτότητα

Το περιοδικό, επικεντρώνεται στην οικονομική δυναμική του κόσμου υπό το πρίσμα της καινοτομίας και της πράσινης ανάπτυξης.

Η καινοτομία αποτελεί μονόδρομο για τη δημιουργία νέων επενδύσεων ενώ η πράσινη ανάπτυξη αντιμετωπίζεται από πολλούς επιχειρηματίες, ως σανίδα σωτηρίας στην οικονομική κρίση.

Οι διαπιστώσεις αυτές, σε συνδυασμό με το κενό που υπάρχει στον εκδοτικό χώρο και στο ελληνικό διαδίκτυο σε σχέση με την εν λόγω θεματική, μας οδήγησαν στη δημιουργία του ka-business.gr.  

Με λίγα λόγια και πολύ εικόνα, μέσω του web tv,  κάνουμε focus στις καλές ειδήσεις, κάνουμε focus στην Καινοτομία...εκεί κάπου ξεκινά η Ανάπτυξη.

 

Προφίλ

Το «Καινοτομία & Aνάπτυξη» αποτελεί τη συνέχεια του περιοδικού «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα», που εκδιδόταν από το 1998 μέχρι και 2009 στο πλαίσιο γνωστού ετήσιου πολυσυνεδρίου που πραγματοποιούνταν σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Από φέτος θα εκδίδεται με την ονομασία «Καινοτομία & Ανάπτυξη», ξεκινώντας από την ηλεκτρονική μορφή, www.ka-business.gr

 

Η ιδέα

Είναι γενικά αποδεκτό ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, η καινοτομία αποτελεί μονόδρομο για την βιωσιμότητα  και την περαιτέρω ανάπτυξη μιας εταιρίας. Αυτή η διαπίστωση, σε συνδυασμό με την δυναμική που ήδη παρουσιάζουν τομείς όπως τα νέα μέσα, ο τουρισμός και η ακαδημαϊκή έρευνα, καθώς και το κενό που υπάρχει στον εκδοτικό χώρο και στο ελληνικό διαδίκτυο σε σχέση με την εν λόγω θεματική, μας οδήγησε στον σχεδιασμό και την εκπόνηση του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος.

 

Νέα Μέσα

Το e-περιοδικό, www.ka-business.gr   θα προβάλει πολλά ρεπορτάζ και όπλο του θα είναι η εικόνα, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

 

Έρευνες

Αυτό που  ξεκινήσαμε από το 1998 και θα συνεχιστεί στη νέα έκδοση «Καινοτομία και Ανάπτυξη», www.ka-business.gr -  είναι οι καθιερωμένες πλέον έρευνες που θα βγαίνουν μέσα από τη συμμετοχή των αναγνωστών. Τα αποτελέσματα της έρευνας που θα αφορά στην επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία και στην ανάπτυξη, θα παρουσιάζονται στο ετήσιο συνέδριο του «Καινοτομία και Ανάπτυξη» που θα διοργανώνεται με την παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας και με ομιλητές εξέχουσες προσωπικπότητες του ακαδημαϊκού και εμπορικού χώρου.

 

Πολυσυνέδρια Καινοτομία και ΑνάπτυξηΚοινοποίησε