Εφαρμογή Ka-business

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 11ο ΠΟΛΥΣΥΕΝΔΡΙΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

11 Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

  1.100 σύνεδροι παρακολούθησαν τις εργασίες του 11 ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και 9. 870 αναγνώστες μας σε όλο τον κόσμο είδαν τις εργασίες ζωντανά στο web tv του ka-business.gr . Για άλλη μία φορά, η ομάδα του μοναδικού διαδικτυακού καναλιού για την καινοτομία και την ανάπτυξη, έδωσε βήμα σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν και δίνουν τον δικό τους αγώνα να επιβιώσουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.    


 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα του www.ka-business.gr για την παρουσία σας στις εργασίες του 11ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 5 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και στέφθηκε πάλι,  με επιτυχία,  χάρη στη δική σας παρουσία.

Σάββατο βράδυ και η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, σε μία εποχή που όλοι μας βρισκόμαστε σε απόγνωση.

Αυτό δείχνει πολλά!!

Η Παρουσία σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις δράσεις μας που μοναδικό στόχο έχουν να κάνουν focus στις καλές ειδήσεις. Να δίνουν βήμα σε  ανθρώπους που καινοτομούν και επιχειρούν.

Όσο υπάρχουν αυτοί, θα μπορούμε να ελπίζουμε σε μία άλλη ΕΛΛΑΔΑ, αυτή της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

 Ευάγγελος Αντώναρος, Senior Advisor, European Investment Bank Group, Ραλλιώ Λεπιδου, Δημοσιογράφος - Δημιουργός www.ka-business.gr, Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης Κεντρικής μακεδονίας

Μαζί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Αμανατίδη


Οφούκ Οβάν, Αντιδήμαρχος του Αϊβαλί, Θράσος Καλογρίδης, Πρόεδρος Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών

Περικλής Μήτκας, Πρύτανης ΑΠΘ, Ραλλιώ Λεπίδου, Ιωάννης Παντής ΓΓ Υπουργείο Πειδείας

Δημήτρης Βενιέρης, Διευθυντής  FOCUS FM, Λάζαρος Θεοδωρακίδης, Διευθυντής Δημοτικής Τηλεόρασης TV100, Ιωάννης Μυλόπουλος, Πρόεδρος Μετρό

Μαρία Δυαλινά, TV MAKEODNIA , Ιωάννης Ευθυμία,  EDICO Ευθυμίου & Συνεργάτες, Χαράλαμπος Ανδρεάδης, Κούλα Γιαννακίδου

 

Ξενοφών Μαυραγάνης, δικηγόρος - Πρόεδρος Λέσχης Πλωμαρίου "ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ", Κωνσταντίνος Κατσαρός Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης - Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δήμου Λέσβου

Ειρήνη Γραμματοπούλου, Δικηγόρος, Μανώλης Πετρογιάννης, ομογενής από Φιλαδέλφεια, μέλος ΔΣ Mage Hotels & Resorts SA, Ραλλιώ Λεπίδου, Γεώργιος Σπυριδόπουλος, ομογενής από Βοστόνη, Διευθύνων Σύμβουλος Σκοτίνα Resorts AEΜία πλακέτα με το Δήμο της Λέσβου, παρέδωσε ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κατσαρός, στη Δημοσιογράφο και Δημιουργό του www.ka-business.gr που διοργανώνει τα πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» σε Ελλάδα και Εξωτερικό ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Ευάγγελος Μυρσινιάς παρέδωσε ένα ειδικό λεύκωμα με την παλιά Μυτιλήνη.O Οφούκ Οβάν, Αντιδήμαρχος Αϊβαλη, που μετά τη διοργάνωση της Λέσβου στο 10ΚΑ, βρέθηκε και στη Θεσσαλονίκη, παρέδωσε μία μικρογραφία του Αϊβαλιού και έναν τουριστικό οδηγό της περιοχής.

 Στέφανος Χατζημανώληςκαι Οφούκ Οβάν, Αντιδήμαρχος Αϊβαλί  

Ο καθηγητής Δημήτριος Κουρέτας, Τμήματος Βιοχημείας - Βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στέφανος Διαμαντόπουλος Ράδιο Θεσσαλονίκη, Μαρία Σαμολαδά Δημοσιογράφος


Ο ΓΓ Υπουργείου Παιδείας Ιωάννης Παντής με μαθητές Λυκείου - Επιχειρηματίες από ...κούνια

 

 

 

Ένα ΜΠΡΑΒΟ! σε όσους συνεχίζουν να καινοτομούν και να επιχειρούν. Όσο υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι μπορούμε να ελπίζουμε σε μία Ελλάδα της δημιουργίας και της Ανάπτυξης!!

 

 

 

 

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "11 Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη"
Κοινοποίησε