Εφαρμογή Ka-business

(video) Δ’ Πάνελ: « Μέσα στήριξης της Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας»

13ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

  Τα «Μέσα Στήριξης της Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας» αναλύθηκαν μεταξύ άλλων στο Δ' Πάνελ του 13 ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το www.ka-business.gr στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στις 4 Νοεμβρίου 2017. Το Πολυσυνέδριο είχε ως θέμα την  «Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα». Τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Στέφανος Διαμαντόπουλος ενώ ερωτήσεις έκανε ο δημοσιογράφος Λάζαρος Θεοδωρακίδης.  


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ!

 

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Αντώναρος, Senior Advisor, European Investment Bank Group αναφέρθηκε στα κονδύλια τα οποία διατίθενται μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα στις ελληνικές επιχειρήσεις από την ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων. Αναφέρθηκε αναλυτικά στο πακέτο Γιούνκερ το οποίο ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος μίλησε για το έργο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και των στελεχών που διαθέτει στην Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους. Όπως είπε τα ελληνικά χρημαοπιστωτικά ιδρύματα δέχονται αιτήσεις για ένταξη σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

«Κανένας μόνος του δεν μπορεί να υλοποιήσει τέτοια έργα. Ενισχύουμε την καινοτομία και την ανάπτυξη ποικιλοτρόπως. Έχουμε μια θεματική online εκπαίδευσης και παρέχουμε τη δυνατότητα μέσω online εφαρμογής να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σε όλη τηνΚεντρική Μακεδονία για την προέγκριση ή όχι κάποιαςπρότασης που θα κατατεθεί» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Κατσαρέλλος, Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS,  Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ).

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. Δημήτριου Κατσαρέλλου  ΕΔΩ!

 

 

Ο Αθανάσιος Ιατρόπουλος Πρόεδρος της Ομάδας Διοίκησης του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΕΙΠ), ΕΕΔΕ - Τμήμα Μακεδονίας αναφέρθηκε στους σκοπούς και τις επιδιώξεις της ΕΕΔΕ. Έκανε λόγο για τις αξίες της ψηφιακής μετατροπής, του ψηφιακού μετασχηματισμού και της εμπειρίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. Αθανάσιου Ιατρόπουλου ΕΔΩ!

 

 

Από την πλευρά του ο Αργύρης Σπυρίδης CοFounder Innovation Farm, Business Consultant αναφέρθηκε στους σκοπούς του Innovation Farm. «Ειδικότητά μας είναι οι start up εταιρίες και οι τεχνολογίες αιχμής». «Η χρηματοδότηση δεν είναι επιτυχία. Επιτυχία είναι μια εταιρία να έχει κέρδη»σχολίασε ο κ. Σπυρίδης. Αναφέρθηκε στην ανάγκη οι νέες ιδέες να είναι πρωτότυπες για να πείσουν κάποιον επενδυτή να ρισκάρει. «Η καινοτομία θα πρέπει να δημιουργεί αξία» σχολίασε.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. Αργύρη Σπυρίδη  ΕΔΩ!!

 

 

«Καινοτομία δεν σημαίνει μόνο τεχνολογία και εφαρμογές» σημείωσε ο Δημήτριος Πανοζάχος, Οικονομολόγος  -  Ιδρυτής ΟΡΘOΛΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΑΕ. «Καινοτομία σημαίνει ο,τιδήποτε καινούριο» σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο κ. Πανοζάχος παρουσίασε αναλυτικά όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και μπορούν να βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μεταξύ άλλων αυτά είναι: το Ταμείο Μικροπιστώσεων, το επιχειρησιακό πρόγραμμα, το ΕΣΠΑ 2014-2020, το πρόγραμμα εξωστρέφειας επιχειρήσεων κ.α. Είπε πως το σημαντικότερο για μια εταιρία προκειμένου ναχρηματοδοτηθεί είναι να υπάρξει συγκροτημένη άποψη και προσεγμένη άποψη. Πρότεινε μάλιστα τη δημιουργία στην Ελλάδα smart business centers.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. Δημήτριου Πανοζάχου ΕΔΩ!!

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ κ. Ιωάννη Ρούκα με τίτλο "Το Managment του Π" ΕΔΩ!!!

 


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "13ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη"
Κοινοποίησε