Εφαρμογή Ka-business

(video) ΣΤ΄Πάνελ: « e- Yυποδομές και Έργα Ανάπτυξης »

13ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Στ' Πάνελ του 13 ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το www.ka-business.gr στις 4 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» του διεθνούς συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης». Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κ. Ραλλιώ Λεπίδου, δδημοσιογράφος και δημιουργός του www.ka-business.gr ενώ ερωτήσεις απηύθυνε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κρινής.  


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ!

 

Όπως είπε ο κ. Σωτήριος Θεοφάνης, Συντονιστής Κοινοπραξίας DIEP GmbH - terminal Link SAS - BELTERA Investments Ltd το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης από τον Ιανουάριο 2018 αλλάζει σελίδα. O κ. Θεοφάνης αναφέρθηκε στους τρεις στόχους της στρατηγικής της κοινοπραξίας και της λιμενικής ανάπτυξης. Μιλώντας για το πακέτο των επενδύσεων που θα γίνουν στο λιμάνι είπε πως αυτές θα ανέλθουν σε 180 εκ. ευρώ μέσα σε επτά χρόνια και είπε χαρκτηριστικά»είναι σκληρό το παιχνίδι του ανταγωνισμού στον κλάδο».


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. Σωτήριου Θεοφάνη, ΕΔΩ!

 

«Το ΜΕΤΡΟ  της Θεσσαλονίκης δεν είναι πλέον ανέκδοτο. Το 2020 η Θεσσαλονίκη θα έχει το μεγαλύτερο έργο της ύψους 1,5 δις. ευρώ και θα διαθέτει  το πιο σύγχρονο ΜΕΤΡΟ στον κόσμο» είπε ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος. Αναφορικά με την εταιρία είπε ότι έχει έδρα την Αθήνα με ένα σημαντικό «χαρτοφυλάκιο» εργασιών. Σύμφωνα με τα στοιχεια που παρουσίασε ο κ. Μυλόπουλος η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. διαθέτει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνολικά 64 σταθμούς, 81 χιλιόμετρα γραμμών ΜΕΤΡΟ και 32 χιλιόμετρα γραμμών ΤΡΑΜ. «Όπως έχει δείξει και μια προσφατη έρευνα του ΙΟΒΕ για κάθε 1 ευρώ που επενδύεται σε έργα υποδομών, 1,8ευρώ επιστρέφονται στο ΑΕΠ της χώρας. Τα έργα κατασκευής του ΜΕΤΡΟ είναι ευκαιρία να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας αλλά και να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση». Ειδικότερα για το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης ο κ. Μυλόπουλος είπε ότι θα είναι μοναδικό στον κόσμο αφού στο σταθμό της Βενιζέλου (που στο παρελθόν πάγωσαν εκεί τα έργα) θα υπάρχει εκτός από σταθμός και ένα... μουσείο. «Βρέθηκε ένα ολόκληρο κομμάτι της πόλης και θα μείνει στο κέντρο του σταθμού. Είναι κάτι καινοτόμο όσο καινοτόμος είναι και ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί για να κατασκευαστεί το έργο, σαν λαγούμι που θα γίνει η αποβάθρα στα 30 μέτρα» σημείωσε ο κ. Μυλόπουλος.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. Ιωάννη Μυλόπουλου, ΕΔΩ!

 

Από την πλευρά του,  ο Δρ. Ιωάννης Δαμιανός , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Link Technologies Α.Ε προσπάθησε να... απομυθοποιήσει όλα όσα πιστεύουν ορισμένοι για την καινοτομία. «Να απομυθοποιήσουμε αυτό που λένε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καινοτομία. Όπου κι άν πάμε στο εξωτερικό βλέπουμε Έλληνες» είπε ο κ. Δαμιανός και αυτό που μας κάνει να διαπρέπουμε είναι η ελευθερία στην σκέψη. Η εταιρία του παρουσιάζει εφαρμογές που υλοποιούνται στην Ελλάδα. «Ο ζήλος για τη δουλειά έχει κάνει την εταιρία γνωστή στο εξωτερικό και κυρίως στην Άπω Ανατολή. Οι εφαρμογές της εταιρίας για τις έξυπνες και τηλεματικές στάσεις του ΟΑΣΘ που εφαρμόστηκαν και στην Αθήνα βραβεύτηκαν πρόσφατα με το πρώτο πανευρωπαϊκό βραβείο.

Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο Τομέα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο ως μία από τις πιο ειδικευμένες επιχειρήσεις ICT στην Ελλάδα. Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας της Link Technologies A.E είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών και ειδικότερατης Τηλεματικής, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τεχνολογικές ανάγκες των πελατών της. Στόχος της εταιρείας αποτελεί η εκμετάλλευση της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της για την προώθηση των προϊόντων σεπελάτες που προέρχονται από τον χώρο των μεταφορών, της τηλεπληροφορικής και του λογισμικού τηλεμετρίας, στο δημόσιο και ιδιωτικό κλάδο: Δημόσιους Οργανισμούς όπως Αστικούς Οργανισμούς Λεωφορείων, Δήμους - Νομαρχίες, Διαχείριση Στόλου Ασθενοφόρων, και Ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως Υπεραστικούς Οργανισμούς Λεωφορείων, Μεταφορά Επιβατών και Εμπορευμάτων με Πλοία, Μεταφορά Αγαθών με Βαρέα Οχήματα, Τηλεμετρία κτλ. Επιδιώκοντας συνεχώς την καινοτομία η Link Technologies προσπαθεί να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, παρέχοντας αξιόπιστες, εύχρηστες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες της γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα από τον ανταγωνισμό.

 


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "13ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη"
Κοινοποίησε