Εφαρμογή Ka-business

(VIDEO) Επιχείρησαν, πέτυχαν και... βραβεύτηκαν από το www.ka-business.gr

13ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

  Έξι επιχειρήσεις που... επιμένουν ελληνικά, καινοτομούν και επιχειρούν βραβεύτηκαν στο πλαίσιο των εργασιών του 13 ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το www.ka-business.gr στις 4 Νοεμβρίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ». Τα βραβεία ανακοίνωσε η δημοσιογράφος και δημιουργός του σάιτ για την καινοτομία, την τεχνολογία και την ανάπτυξη Ραλλιώ Λεπίδου.  


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ!!

 

Οι εταιρίες που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

 

1)  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Πρόκειται για έναν χώρος που έχει καταφέρει να καινοτομεί και να αναπτύσσει τον Αγροδιατροφικό τομέα. Στηρίζει νέα παιδιά, δίνει εφόδια εξειδικευμένα στην γεωργία  κάνοντάς τους σπουδαστές της  να πιστεύουν στην Πατρίδα τους και να θέλουν να δρατηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα.

 

To βραβείο έλαβε ο  Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης, Υπεύθυνος Τμήματος Διαχείρισης Αγρο-Περιβαλλοντικών συστημάτων Κολλέγιο Περρωτής, ενώ του το παρέδωσε ο Απόστολος Αιγυπτιάδης, Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΕΕΔΕ Μακεδονίας.

 

2)   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ MAKIOS CORALLIA CLUSTER

Έχει αποδείξειπως όλα ξεκινούν από τους ανθρώπους και τις ιδέες τους. Στην περίπτωση της CORALLIA όλα ξεκίνησαν με ένα "big bang ανθρώπων και ιδεών" με εστίαση σε συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, ως πεδίο εξέχουσας σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας συνολικά.

Το βραβείο έλαβε ο  Βασίλειος Μακιός, Γενικός Διευθυντής Corallia, ενώ το παρέδωσε ο  Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελληνορωσικών Σχέσεων και Εντεταλμένος σε θέματα Ευρασιατικής Ένωσης, Λάκης Ιωαννίδης.

3)  ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

Τεχνόπολη,  την αποκαλούν ελληνική Sillicon Valley. Υποστηρίζει πως  «η τεχνολογία μπορεί να γίνει στρατηγική βιομηχανία για την Ελλάδα». Βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της καινοτομίας και της τεχνολογίας στην Ελλάδα.

 

Το βραβείο έλαβε  ο Μιχαήλ Χαβούζης, Διευθυντής ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, ενώ το παρέδωσε ο Ματίας Χόφμαν (Matthias Hoffmann), Διευθυντής του Παραρτήματος Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

4) WATT and VOLT

 

Σε περίοδο κρίσης η εταιρία επεκτείνεται. Ως προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας από το 2011 παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες δίνοντας νέες λύσεις, έξυπνης  διαχείρισης.


Το βραβείο έλαβε η  υπέυθυνη του εμπορικού τμήματος της Watt &Volt Σοφία Μαυρουδή και το παρέδωσε ο  Απόστολος Αιγυπτιάδης, Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΕΕΔΕ Μακεδονίας.

 

 5) WELCOME STORES

 Πρόκειται για ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών. Συνεχίζει και  επιμένει ελληνικά. Διατηρεί τις εργασίες και έχει και επεκτατικό προσανατολισμό με εκατοντάδες εργαζόμενους και δεκάδες καταστήματα.

Το βραβελιο έλαβε ο  Βασίλειος Λέττας, διευθύνων σύμβουλος της Welcome Stores Α.Ε. και το πρέδωσε ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος

6 ) MARKETING CLUB

Πρόκειται για MKO (μη κερδοσοπική οργάνωση)  που έχει υπό την «ομπρέλα» της λαμπρά στελέχη του MARKETING. Έχει αποδείξει πως όλοι μία γροθιά μπορούν να συνεργαστούν και να αναδείξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα συντονισμένα.


Το βραβείο έλαβε ο  Τσαμπίκος Κoκκάρης, Πρόεδρος Marketing Club και το παρέδωσε ο ο Ματίας Χόφμαν (Matthias Hoffmann), Διευθυντής του Παραρτήματος Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ!!

 

Επιχείρησαν, πέτυχαν και... βραβεύτηκαν από το www.ka-business.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ!!


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "13ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη"
Κοινοποίησε