Εφαρμογή Ka-business

H Ρίγανη του Κόζιακα και τα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης

14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

  H ρίγανη του Κόζιακα , το κορυφαίο αυτό φαρμακευτικό βότανο που φύεται στην περιοχή των Τρικάλων, ανοίγει τώρα το δρόμο για τον χαρακτηρισμό ως προϊόν ΠΓΕ (προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης) των τρικαλινών λουκάνικων.  

Νέες ιδέες που δίνουν αξία σε παραδοσιακά προϊόντα
Νέες ιδέες που δίνουν αξία σε παραδοσιακά προϊόντα

 

Η μοριακή ταυτοποίηση της ρίγανης του Κόζιακα έγινε. Δόθηκε και το μητρικό υλικό ώστε να ξεκινήσει πιο συστηματικά η καλλιέργεια και τώρα έχει ανοίξει ο δρόμος για την επικύρωση της ΠΓΕ. Τα τρικαλινά λουκάνικα δεν θα είναι πια μόνο νόστιμα, αλλά θα έχουν και όλες τις γεύσεις , τα αρώματα και τις ιδιότητες της μοναδικής ρίγανης του Κόζιακα.

 

Αυτά και άλλα πολλά για την πετυχημένη συνεργασία του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης Φυτογενετικών πόρων ΕΛΓΟ Δήμητρα με το  Επιμελητήριο Τρικάλων, θα πει η Δρ Ελένη Μαλούπα Διευθύντρια του Ινστιτούτου, στη διάρκεια του 14ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη που διοργανώνει το www.ka-business.gr στις 6 Απριλίου στο ξενοδοχείο ΜΕΤ. 

Στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη, κάνουμε focus στις πετυχημένες επιχειρηματικές ιδέες και σας προσφέρουμε μια πρώτη...γεύση.

 

Ελάτε να δείτε ποιο είναι το νέο σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας της χώρας μας , την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σήμερα, την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ως καταλύτη συνεργασίας με τους παραγωγικούς φορείς, τους START UPPERS μας και το ποια ΠΡΕΠΕΙ να είναι η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

 

 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 από τις 9:30 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση ανθρώπων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας.

 Ελάτε να δείτε ποιο είναι το νέο σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας της χώρας μας , την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σήμερα, την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ως καταλύτη συνεργασίας με τους παραγωγικούς φορείς, τους START UPPERS μας και το ποια ΠΡΕΠΕΙ να είναι η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 14ΚΑ ΕΔΩ

 

 

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!

 

 

 

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη"
Κοινοποίησε