Εφαρμογή Ka-business

(video) Οι startuppers της επόμενης μέρας στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

Γιατί κλείνουν οι start ups; Γιατί κάνουμε λάθη και άλλα πολλά βγαλμένα όλα από την πολυετή του εμπειρία ως start upper μίλησε ο Λευτέρης Παπαγεωργίου , CEO της εταιρείας Entranet και συγγραφέας του βιβλίου «Startups Από την ιδέα στην παγκόσμια αγορά»

Startupps του μέλλοντος
Startupps του μέλλοντος

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

Ο ίδιος μίλησε για το καινοτόμο σύστημα Talk2lift με το οποίο μπορεί κάποιος που επιβαίνει σε ένα ανσανσέρ να μιλά και να λέει που θέλει να πάει....

 

Σ αυτή την ιδέα και στα εμπόδια -πολλές φορές ανυπέρβλητα- που πρέπει να ξεπεράσει ένας start upper μίλησαν οι νέοι άνθρωποι που καινοτομούν και αντάλλαξαν απόψεις, ιδέες, βιώματα και προβληματισμούς.

Ο Σίμος Μπενσασσών Επικεφαλής του Οικοσυστήματος Καινοτομίας «OK! Thess" συντονιστής της συζήτησης με θέμα «Ποιοι είναι οι Start uppers μας»; Μίλησε για το  drain mobility εξηγώντας πως είναι μια υγιής κατάσταση για τους νέους μας.

Στη δική τους εφαρμογή το Freights αναφέρθηκε ο CEO Founder Σπύρος Κούσης. Πρόκειται για μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να βρουν τον καταλληλότερο τρόπο για να κάνουν μια διακίνηση προϊόντος συγκρίνοντας δρομολόγια και κόστος μεταφοράς.

Τα προβλήματα που βίωσε η ομάδα του που προέρχεται από την Ξάνθη για να μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη και να ενταχθεί τελικά κάτω από την «ομπρέλα» του OK Thess, μίλησε ο συνιδρυτής της Aidplex  Χάρης Γερεμτζές. Η ομάδα των πολιτικών μηχανικών δημιούργησε έναν νάρθηκα από θερμοπλαστικό υλικό , ο οποίος τοποθετείται πολύ εύκολα. Ήδη η εταιρεία έχει ξεκινήσει συνεργασία με νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ICry2tTalk έχει κάνει τη διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο και ήρθε δεύτερη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Google . Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να ερμηνεύουν το κλάμα του μωρού τους , και να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Ο... μεταφραστής του κλάματος των μωρών οδεύει πλέον στις διεθνείς αγορές.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Rhoe Θεοχάρης Βλαχοπαναγιώτης εξήγησε πώς πέντε πολιτικοί μηχανικοί επιλέγουν τα κατάλληλα δίκτυα βιώσιμης κινητικότητας στις πόλεις , ενώ ο Εμμανουήλ Κούλας ιδρυτής της Cyber Phalanx έδωσε πολύτιμες συμβουλές στις εταιρείες και τα φυσικά πρόσωπα προκειμένου να προστατεύσουν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές. Όσοι θέλουν να έχουν αντίγραφο ασφαλείας μπορούν να πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση bit.ly/kacyber προκειμένου να προμηθευτούν ενημερωτικό φυλλάδιο για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις.


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη"
Κοινοποίησε