Εφαρμογή Ka-business

(video) Τουρισμός Καινοτομία Βραβεία η επόμενη μέρα της επιχειρηματικότητας από το 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομια και Ανάπτυξη

14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

Ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος των διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης , αλλά και διαχείρισης ενέργειας, τα αξιοθέατα της πόλης σε virtual reality μέσα στα ταξί της Θεσσαλονίκης, διάδραση του τουρίστα...

Με την απονομή βραβείων στις επιχειρήσεις που καινοτομούν ολοκληρώθηκε το 14ο Καινοτομία και Ανάπτυξη
Με την απονομή βραβείων στις επιχειρήσεις που καινοτομούν ολοκληρώθηκε το 14ο Καινοτομία και Ανάπτυξη

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

 

με την τοπική κοινότητα μέσω των τουριστικών εμπειριών , αλλά και νέοι θεματικοί προορισμοί στη Χαλκιδική όπως τουριστικές διαδρομές που σχετίζονται με τον Σταγειρίτη φιλόσοφο , Αριστοτέλη, ένα διαφορετικό τουριστικό...χαρτοφυλάκιο προϊόντων  για τη Λέρο και άλλα πολλά περιλάμβανε η ενότητα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 14ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη.

Η Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου , αναφέρθηκε στην προβολή του Τουριστικού Μάρκετινγκ και στις δράσεις που ήδη γίνονται στην κατεύθυνση αυτή.

 

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Πρόεδρος του Τουριστικού οργανισμού Χαλκιδικής και Πρ της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος αναφέρθηκε στην επιμήκυνση της τουριστικής σαιζόν από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο με τη δημιουργία θεματικών τουριστικών διαδρομών που θα αναδεικνύουν την ιστορία και το έργο του Σταγειρίτη Φιλοσόφου, Αριστοτέλη.

 

Καινοτομία στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας EPI SYSTEMS Αναστάσιος Μουτζούρης, έδωσε ένα μικρό δείγμα των καινοτομιών που έχει αναπτύξει η εταιρεία του προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια και σωστή διαχείριση των πόρων στα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ένα ηλεκτρονικό κλειδί που θα μεταφέρει το ηλεκτρονικό αποτύπωμα του πελάτη και θα διαχειρίζεται τα συστήματα ενέργειας του καταλύματος. Ο ιδιοκτήτης του μισθώματος στο πλαίσιο της ίδιας εφαρμογής  θα έχει πληροφόρηση για τη χρήση που γίνεται στο δωμάτιο, για το εάν ο πελάτης βρίσκεται στο διαμέρισμα , αλλά και για την περίπτωση που θα μπορούσε να έχει αφήσει κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές ανοιχτές.

Από τη Λέρο με αγάπη

Το καλοκαίρι το www.ka-business.gr ταξιδεύει στη Λέρο και ήδη στις εργασίες του 14ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη, μέσω skype ο Δήμαρχος του νησιού Μιχαήλ Κόλιας μίλησε για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο νησί και για τις τουριστικές εμπειρίες όπως το εργαστήρι Γαστρονομίας που προσφέρουν μοναδικές στιγμές στους τουρίστες.

 

Η Μαρία Γουναρά Ιορδάνου από την εταιρεία Epsilon Σύμβουλοι Ανάπτυξης αναφέρθηκε στις τουριστικές εμπειρίες , οι οποίες συμβαίνουν διαδραστικά με τις τοπικές κοινωνίες και φέρνουν σ επαφή τους τουρίστες μαζί τους.

 

 

 

Καινοτομία πολλών καρατίων

Περιμένουμε τη μελέτη από το Κέντρο στην Ορμύλια , ένα καινοτόμο κέντρο που με τις μεθόδους που εφαρμόζει μπορεί να βρει το μέταλλο ,το κράμα από το οποίο είναι φτιαγμένο ένα κειμήλιο ή ακόμη ένα κόσμημα. Αυτές τις μεθόδους θα εφαρμόσουμε και εμείς ως Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών και Ωρολογοπωλών, τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ Πέτρος Καλπακίδης. Όπως είπε ο κ Καλπακίδης πάγιο αίτημα του κλάδου , ο οποίος έχει ιστορία 6000 ετών , είναι να ενταχθεί η Ελληνική Αργυροχρυσοχοϊα στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Ο Όμιλος Μουζενίδη καινοτομεί

 

«Δράττουμε καθημερινά την ευκαιρία για πληρέστερη κατανόηση της συμπεριφοράς του καταναλωτή για δημιουργία στοχευμένων προϊόντων»

Ο ψηφιακός κόσμος και οι τεχνολογίες αιχμής βρίσκονται στην καρδιά της αεροπλοϊας, τόνισε μεταξύ άλλων η Νατάσα Τζίκου από τον Όμιλο Μουζενίδη. 

 

 

Παρέμβαση έκανε ο Δημήτριος Κούβελας, Δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος ΔΘ

 

Το συντονισμό της ενότητας Καινοτομία & Τουρισμός, έκανε ο Δημοσιογράφος του Focus Fm Δημήτρης Βενιέρης ,ενώ ερωτήσεις έθεσε η Δημοσιογράφος του FM100  Ναυσικά Γκράτσιου

Η εμπνεύστρια του www.ka-business.gr και διοργανώτρια του 14ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη, δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου, απένειμε τέσσερα βραβεία

  • Στην εταιρεία Menarini Hellas μια από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες . Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Δ.Σ τα εταιρείας Γιώργος Συκιανάκης.
  • Στη Χαρτοβιομηχανία ΜΕΛ που έχει συμπληρώσει 50 χρόνια πετυχημένης πορείας με εξαγωγές σε 30 χώρες και με σεβασμό στις αρχές της κυκλικής Οικονομίας , δόθηκε το δεύτερο βραβείο , το οποίο παρέλαβε το μέλος του Δ.Σ Μανώλης Παντρελάκης.
  • Στην εταιρεία που δημιούργησε «νέα τάξη πραγμάτων» στη Θεσσαλονίκη στον Όμιλο Μουζενίδη απονεμήθηκε το τρίτο βραβείο, το οποίο παρέλαβε ο Ιωάννης Μουζενίδης.
  • Ένα ακόμη βραβείο απονεμήθηκε στο Χρυσό Οδηγό , την εταιρεία που συμβάλλει στην οικονομία, την ανάπτυξη και την καινοτομία. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Αθανάσιος Ράπτης.

 


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΔΩ


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη"
Κοινοποίησε