Εφαρμογή Ka-business

(video) Βραβεύτηκαν από το ka-business.gr για την καινοτομία τους!

8ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

  Τρεις επιχειρήσεις με έδρα τη Λάρισα και μια από την Πάτρα βραβεύτηκαν από το www.ka-business.gr για την συνεισφορά τους στην καινοτομία, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα της χώρας στο 8 ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης που διοργάνωσε στις 18 Απριλίου στη Λάρισα.  


 

Τα βραβεία έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας -ο οποίος έκλεισε και τις εργασίες του 8ου πολυσυνεδρίου "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" -Κωνσταντίνος Αγοραστός και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτριος Κουρέτας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ!

 

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:

 

- Όλυμπος - Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης ΑΕ. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Χύτας, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος,  ΟΛΥΜΠΟΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ!

 

- Coffee Island. Το βραβείο παρέλαβε ο κ.  Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ!

 

- ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ Κλωστοϋφαντουργία ΑΒΕΕ.  Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Απόστολος Δοντάς, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΔΩ!

 

 

- ΘΕΣ ΓΑΛΑ ΠΙΕΣ. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κώστας Γκουγκουλιάς, Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού  ΘΕΣγάλα


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΔΩ!

 

 

 

«Η χώρα μας έχει μερικούς θησαυρούς. Πρώτος είναι ο πολιτισμός. Δεύτερος οι πανέξυπνοι άνθρωποι, τρίτος το υπέδαφος και τέλος η γεωστρατηγική μας θέση». Αυτό τόνισε στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός κλείνοντας τις εργασίες του 8ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομίας και Ανάπτυξης και συγχαίροντας το ka-business.gr για την πρωτοβουλία του.

«Στη Θεσσαλία κάνουμε μια ανατροπή από το 2010 και μετά. Πιστέψαμε στη συλλογική ηγεσία. Όσοι ήθελαν συμμετείχαν στο διάλογο που ήταν μακρύς» συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στο σχέδιο της Περιφέρειας για την προώθηση της καινοτομίας και της έρευνας στην περιοχή.

 

«Το νέο ΕΣΠΑ, το νέο ΣΕΣ δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν πολλά χρήματα. Στο μέλλον μπορεί να μην τα χρειαζόμαστε. Τα θέλουμε τώρα για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και να πέσουν στην πραγματική οικονομία. Πιστεύουμε στην Καινοτομία, αλλά κανένα πρόγραμμα δεν θα χρηματοδοτηθεί εάν δεν φέρει απτά αποτελέσματα» σημείωσε ο κ. Αγοραστός.

Και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να ενισχυθούν οι περιφέρειες, όχι μόνο με αρμοδιότητες αλλά το ποιος κάνει τι».


Τις εργασίες έκλεισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός!

 

 

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "8ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη"
Κοινοποίησε