Εφαρμογή Ka-business

(video) Αγοραστός στο 8ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: «Στη Θεσσαλία κάνουμε την ανατροπή»

8ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

«Η χώρα μας έχει μερικούς θησαυρούς. Πρώτος είναι ο πολιτισμός. Δεύτερος οι πανέξυπνοι άνθρωποι, τρίτος το υπέδαφος και τέλος η γεωστρατηγική μας θέση». Αυτό τόνισε στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός κλείνοντας τις εργασίες του 8 ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομίας και Ανάπτυξης και συγχαίροντας το ka-business.gr για την πρωτοβουλία του.


 

Ταυτόχρονα έστρεψε τα βέλη του εναντίον της κυβέρνησης, αφού όπως αποκάλυψε σχεδίαζε να... βάλει χέρι στα αποθεματικά των δήμων, κάτι που έγινε λίγες ημέρες αργότερα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

 

«Στη Θεσσαλία κάνουμε μια ανατροπή από το 2010 και μετά. Πιστέψαμε στη συλλογική ηγεσία. Όσοι ήθελαν συμμετείχαν στο διάλογο που ήταν μακρύς» συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στο σχέδιο της Περιφέρειας για την προώθηση της καινοτομίας και της έρευνας στην περιοχή.

 

«Το νέο ΕΣΠΑ, το νέο ΣΕΣ δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν πολλά χρήματα. Στο μέλλον μπορεί να μην τα χρειαζόμαστε. Τα θέλουμε τώρα για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και να πέσουν στην πραγματική οικονομία. Πιστεύουμε στην Καινοτομία, αλλά κανένα πρόγραμμα δεν θα χρηματοδοτηθεί εάν δεν φέρει απτά αποτελέσματα» σημείωσε ο κ. Αγοραστός. Και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να ενισχυθούν οι περιφέρειες, όχι μόνο με αρμοδιότητες αλλά το ποιος κάνει τι».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO!

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "8ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη"
Κοινοποίησε