Εφαρμογή Ka-business

«Δεν τους συγχωρώ»: Νέα καμπάνια του Γιάννη Νασιούλα για την Θεσσαλονίκη

Άποψη

  Αίσθηση κάνει η νέα πολιτική καμπάνια του Γιάννη Νασιούλα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το κεντρικό της μήνυμα είναι αιχμηρό: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βίασε την Μακεδονία και η ΝΔ φύλαγε τσίλιες. Δεν τους συγχωρώ».  


 

Με φόντο το εμβληματικό άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης στέλνει ένα μήνυμα πολιτικής καταδίκης της σύμπλευσης των δύο κομμάτων εξουσίας στην ψήφιση και την εφαρμογή της κατάπτυστης συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.

«Όλοι κρύφτηκαν στις φωλιές τους και κουκουλώθηκαν, περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα να καθαρίσει την βρώμικη πολιτική δουλειά της εθνικής προδοσίας», τονίζει ο Ιωάννης Νασιούλας, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της ΕΕ.

«Λούφαξαν και οι επαγγελματίες μακεδονομάχοι και οι αλλοπρόσαλλοι εθνικιστές και οι γνωστοί έμποροι του τσάμπα πατριωτισμού με το αζημίωτο» συνεχίζει ο νέος πολιτικός. «Φοβούνται τον Τσίπρα, όσο τρέμουν κσι τις πρεσβείες των ισχυρών. Πρόδοσαν τον λαό και την μνήμη του. Και δεν βγάζουν μιλιά», καταλήγει ο Ιωάννης Νασιούλας.

«Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος. Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι άκυρη και αντισυνταγματική. Δεν θα την εφαρμόσω ως Δήμαρχος, ή δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης», ξεκαθαρίζει ο νέος υποψήφιος για την καρδιά της Μακεδονίας.

 


*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την δημοτική παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη«. Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Άποψη"
Κοινοποίησε