Εφαρμογή Ka-business

Το Β2Β Travel Event Thessaloniki καθιερώθηκε στα τέλη Μαρτίου

Business

Για έβδομη συνεχή χρονιά,  οργανώνεται από το Respond On Demand, το διήμερο τουριστικό workshop Β2Β Travel Event Thessaloniki 2018, που πλέον καθιερώθηκε στα τέλη του Μαρτίου,προσφέροντας προκαθορισμένες b2b επαγγελματικές συναντήσεις στους Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού με τους προσκεκλημένους tour operators, travel agents & mice organizers από το εξωτερικό.  


Φέτος, το Respond on Demand θα υποδεχτεί στις 26 & 27 Μαρτίου  εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από διάφορες χώρες για να συμμετέχουν ως hosted buyers στο B2B Travel Event Thessaloniki 2018.

Το διήμερο αυτό τουριστικό workshop θα πραγματοποιηθεί στο Grand Hotel Palace και οι φιλοξενούμενοι  αγοραστές που θα έρθουν στην Ελλάδα, ταξιδεύουν από τις εξής χώρες: Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία,  Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο και Ρουμανία.

Στις 28 και 29  Μαρτίου, οι hosted buyers θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε post fam trip για να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της, με διαμονή τους στο Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business"
Κοινοποίησε