Εφαρμογή Ka-business

Θαλάσσια συγκοινωνία στην Χαλκίδα

Business

Η διακοπή δρομολογίων των ferry boat ΕΡΕΤΡΙΑ-ΩΡΩΠΟΣ προκάλεσε έντονη και άμεση ανάγκη για την εύρεση ενός νέου τρόπου μεταφοράς. Την λύση στο πρόβλημα αυτό έδωσε με την πρόταση του, ο Θεόδωρος Γ. Βράκας, Αρχιπλοίαρχος ε.α.Π.Ν., που έκανε πρόταση για θαλάσσια συγκοινωνία στους παράκτιους Δήμους ΕΥΒΟΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΟΒΟΙΩΤΙΑΣ.  


Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Θοδωρής Γιαννούκος, την κατέθεσε ως πρόταση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Χαλκιδέων και ο περιφερειακός σύμβουλος Σταμάτης Γκάβαλης ανέλαβε να την δημοσιοποιήσει με λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, ο κ. Γκάβαλης τονίζει ότι συμφωνεί με την πρόταση του κ. Γιαννούκου για θαλάσσια συγκοινωνία, η οποία μπορεί να δώσει σημαντική λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης συνδέοντας τις νέες δημοτικές ενότητες (Ανθηδώνα, Ληλάντιο, Αυλίδα) με το Κέντρο του νέου Δήμου.

Η έγκριση της πρότασης αυτής πέρα από την διευκόλυνση των κατοίκων, θα μπορέσει να δώσει λύσεις και στις τουριστικά αναπτυγμένες περιοχές της Μαγνησίας και των Βόρειων Σποράδων, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος των περιοχών αυτών αλλά και της Εύβοιας.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business"
Κοινοποίησε