Εφαρμογή Ka-business

4Τailors στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

BusinessWomen

    Ένα 100% ελληνικό brand name το πρώτο ομώνυμο κατάστημα 4Tailors βρήκε τη θέση του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και στην καρδιά του κοινού.  

Με κέφι και πολύ φαντασία γιορτάστηκε το opening στη Θεσσαλονίκη
Με κέφι και πολύ φαντασία γιορτάστηκε το opening στη Θεσσαλονίκη

 

Την Τρίτη 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το opening party του πρώτου ομώνυμου καταστήματος 4Tailors στην οδό Μητροπόλεως 87, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

 

Η 4tailors είναι ένα 100% Ελληνικό brand γυναικείων ρούχων βασισμένο σε μία μινιμαλιστική προσέγγιση και απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να κινείται με άνεση και στυλ στην καθημερινότητά της.

 

Επίσημη προσκεκλημένη της βραδιάς ήταν η βραβευμένη φωτογράφος Marina Vernicos  όπου παρουσιάστηκαν τα ρούχα της τα οποία σχεδίασε η εταιρία The Fashion Lab με το moto 'fashion design meets photography'.

 

Το κατάστημα 4tailors φιλοξενεί τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών: 4tailors, The Fashion Lab, Marina Vernicos Collection, Christina Malle BagsYorgos Moutsatsos Jewelry, Yiannis Gounaridis Bord De L'eau Design Factory, Blanc Hats Athens, NI.SY Handmade Shoes, Taph117 Scent Design.   

 

Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση και με μότο #weare4tailors το fashion party άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς παρευρέθηκαν και οι ίδιοι οι δημιουργοί οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους καλεσμένους και να παρουσιάσουν τα σχέδια τους.

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "BusinessWomen"
Κοινοποίησε