Εφαρμογή Ka-business

WOMEN ACT: LEADERSHIP ACADEMY & APERITIF THESSALONIKI

BusinessWomen

Μετά την επίσημη έναρξη των δράσεών της στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο, η Women Act,  σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό διήμερο δικτύωσης, ενδυνάμωσης και ανταλλαγής απόψεων, στις 22 & 23 Νοεμβρίου στο Hyatt Regency.  


 

Το πλήρες πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 

2ήμερη ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑΣ από την Empowerment & Leadership Coach Dr. Μαρία Γιαννιού

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 18:00-20:00

«Πως διαχειριζόμαστε τα στερεότυπα; Γυναίκα και Ηγεσία»

 

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 10:00-13:00
«Πως διαχειριζόμαστε την εικόνα μας; Personal branding στον χώρο εργασίας»

Κόστος και για τις δύο ημέρες της Ακαδημίας: €50


Κράτηση θέσης: κατάθεση στον λογαριασμό Alpha Bank της Women Act (IBAN: GR34 0140 1150 1150 0200 2036 719) με την αιτιολογία "Δωρεά προς την Women Act" και αποστολή του αποδεικτικού στο info@women-act.org

 

Η Ακαδημία Ηγεσίας απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν:

(α) να διεκδικήσουν θέσεις ηγεσίας στον εκάστοτε επαγγελματικό τους χώρο και να έχουν ενεργή συμμετοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων,

(β) να διεκδικήσουν ίση συμμετοχή και εκπροσώπηση στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική δημόσια σφαίρα,

(γ) να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους με στόχο όχι μόνο την αυτοβελτίωση αλλά και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

 

Οι συμμετέχουσες έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες και να κατανοήσουν πλήρως τις προκλήσεις που συνδέονται με το φύλο και πως μπορούν να τις αντιμετωπίσουν στον χώρο εργασίας. Η Ακαδημία Ηγεσίας βασίζεται στην διαδραστική και ενεργό συμμετοχή, μέσω βιωματικών ασκήσεων και παιχνιδιών ρόλων. Στο τέλος της Ακαδημίας οι συμμετέχουσες φεύγουν με μια σειρά από εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις καθημερινές τους επικοινωνίες και δράσεις.

 

Women Act Aperitifs

Οι συναντήσεις που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία, τα Women Act Aperitifs, ξεκινούν στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, στις 20:30 με επίσημη προσκακλημένη την Θάλεια Καραφυλλίδου Editor or in Chief της Vogue Greece, που θα μοιραστεί μαζί μας την ιστορία της στο χώρο της μόδας και των εκδόσεων.
Σκοπός των Aperitif είναι όχι μόνο η δικτύωση των συμμετεχουσών αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με σκοπό την έμπνευση και την καταπολέμηση στερεοτυπικών αντιλήψεων.

 

Κόστος για τα Aperitifs:€ 20 (finger food & wine)

                                                                                                                                   
Κράτηση θέσης: αποστολή email στο info@women-act.org

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "BusinessWomen"
Κοινοποίησε