Εφαρμογή Ka-business

Μια βραδιά εμπνευσμένη από την αγιορείτικη κουζίνα

Business and Pleasure

  Στο νέο Garbo Bar - Restaurant στην Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο του Live the myth of Greek gastronomy ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό μενού αφιερωμένο σε ελληνικές συνταγές από τα μοναστήρια του Αγίου Όρους μέχρι και τα μοναστήρια της Κρήτης.  


 

Η μοναστική μαγειρική βασισμένη σε λαχανικά, φρούτα και ελαιόλαδο, απουσία κρέατος και γαλακτοκομικών ειδικά στην περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους από την απλότητα και νοστιμιά που συνόδευαν όλα τα πιάτα που ετοίμασε ο σεφ του Garbo Bar-Restaurant.

Γιώργος Χατζηνικολάου, Χριστίνα Τσελέπογλου, Πέτρος Παπαιωάνου

 

Οι μουσικές επιλογές του dj αλλά και τα ιδιαίτερα cocktails που μπορούσε κάποιος να απολαύσει στο bar πλαισίωναν αυτή την βραδιά επιβεβαιώνοντας πως το Garbo Bar-Restaurant αποτελεί πλέον hot spot σημείο της πόλης.


Γλυκερία Καπάνταη και Ραλλιώ Λεπίδου

 

Το Garbo Café-Restaurant είναι ο νέος χώρος που φιλοξενείτε στο διατηρητέο κτίριο στην οδό Οπλοποιού 2 με Κατούνη γωνία στα Λαδάδικα. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τη Greta Garbo, την επιφανή Σουηδέζα ηθοποιό της Χρυσής Εποχής του Hollywood. Στον ανακαινισμένο χώρο του, λειτουργεί το café-bar που σερβίρει πρωινό και brunch, η μεσογειακή "cuisine" με εμπνευσμένες συνταγές, ο χτιστός φούρνος με παραγωγή του πιο ωραίου ζυμαριού πίτσας στην πόλη και το cocktail-bar, το οποίο πλαισιώνει με εξωτικές απολαύσεις τις νυχτερινές εξόδους. Επιπλέον, η ιδιωτική αίθουσα του Garbo, το "Prive Room", εξοπλισμένη με μια άνετη τραπεζαρία και έναν ειδικό εξοπλισμό, παρέχει τον ιδανικό χώρο για τις επαγγελματικές συναντήσεις - παρουσιάσεις, αλλά και Prive Events!

Βάλλη Κυρίδη, Αννέτα Στυλιάνου

'

Χριστίνα Κανατάκη


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business and Pleasure"
Κοινοποίησε