Εφαρμογή Ka-business

Party γεύσεων υψηλής Γαλλικής Patisserie για το ξεκίνημα της νέας εποχής του FLEUR

Business and Pleasure

Τις νέες γευστικές προτάσεις του  είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι φίλοι του Fleur, που ήταν παρόντες στην εκδήλωση rename του καταστήματος.  

Στάθης Αλυμπάκης - Ιγνάτιος ΚαΪτετζίδης - Κωνσταντίνος Τσενικίδης - Μπάνε Πρέλεβιτς
Στάθης Αλυμπάκης - Ιγνάτιος ΚαΪτετζίδης - Κωνσταντίνος Τσενικίδης - Μπάνε Πρέλεβιτς

 

Ένα party  για το ξεκίνημα της νέας εποχής του Fleur, στο οποίο κυριάρχησε η γαλλική  υψηλή patisserie και η μοντέρνα άποψη στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία.

 

Οι προσκεκλημένοι εντυπωσιάστηκαν από την ανανεωμένη εικόνα του Fleur καθώς και από τις υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις του Pâtissier Κωνσταντίνου Τσενικίδη.  Εκλεπτυσμένες γεύσεις, λαχταριστές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, διαφορετικοί τύποι ψωμιού και αρτοποιημάτων, που ξεχωρίζουν με την ποιότητά τους, την αισθητική τους και ικανοποιούν με τις ντελικάτες γεύσεις τους, κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Ανοιχτό όλες τις ώρες της ημέρας, μας προσκαλεί για πρωινό, brunch,απογευματινό χωρίς να μπορούμε να αντισταθούμε στις προτάσεις και την ποιότητα.

Μάριος Παπαδόπουλος - Ο ιδιοκτήτης του Fleur Κωνσταντίνος Τσενικίδης (Chef ζαχαροπλαστικής)

 

 

Στο party του Fleur για το  ξεκίνημα του νέου  συναρπαστικού ταξιδιού του,  τις εντυπώσεις έκλεψε το rename dessert των εγκαινίων το οποίο επιμελήθηκε ο  διακεκριμένος chef ζαχαροπλαστικής Δημήτρης Χρονόπουλος.


Το Fleur υπόσχεται ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την απόλυτη προσήλωσή του στη γεύση, την ποιότητα, την πρωτοτυπία, χαρακτηριστικά που αγαπήθηκαν και το έκαναν να ξεχωρίζει και τα προηγούμενα χρόνια.

 


F L E U R, μια νέα εποχή στη γαλλική patisserie και boulangerie!

 

Λήδα Παπαδοπούλου - Τασούλα Ιωαννίδου

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business and Pleasure"
Κοινοποίησε