Εφαρμογή Ka-business

Τα 20 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η Παρευξείνια Τράπεζα

Business and Pleasure

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στην οποία παραβρέθηκαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές, αρχές της πόλης της Θεσσαλονίκης, συνεργάτες και πελάτες, παρουσιάστηκε η επιτυχημένη πορεία της Παρευξείνιας Τράπεζας.

Dmitry Pankin, Πρόεδρος της Παρευξείνιας Τράπεζας (BSTDB), Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Dmitry Pankin, Πρόεδρος της Παρευξείνιας Τράπεζας (BSTDB), Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

 

Αξίζει να σημειωθεί πώς από το 1999  έχει χορηγήσει  περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια ευρώ σε εκατοντάδες ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας, σε όλες τις χώρες- μέλη, βασικούς τομείς της οικονομίας που αποφέρουν οικονομική ανάπτυξη και  απασχόληση.

 

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο κ. Ντμίτρι Πάνκιν, Πρόεδρος της Τράπεζας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

 

Ο κ. Πάνκιν δήλωσε «Η μεγάλη συμμετοχή εταίρων, συνεργατών, πελατών και φίλων στη γιορτή για τα 20 χρόνια μάς συγκινεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στην αγορά. Μέσα σε μόλις δύο δεκαετίες, η Τράπεζα κατόρθωσε να γίνει  success story της περιοχής  και να καθιερωθεί ως ελκυστικός εταίρος για πελάτες και συνεργάτες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ευξείνου Πόντου».

Σωτήρης Θεοφάνης, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΘ, Valery Aksenov, Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων και Επικοινωνίας  Παρευξείνιας Τράπεζας (ΒSTDB)

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business and Pleasure"
Κοινοποίησε