Εφαρμογή Ka-business

Εκδήλωση της Ellinair στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Fraport Greece

Business and Pleasure

Το ιδιαίτερο βάρος της Θεσσαλονίκης, στο πτητικό πρόγραμμα και τον προγραμματισμό της  Ellinair, της αεροπορικής εταιρίας του Ομίλου Μουζενίδη, αναδείχθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Fraport Greece στην Θεσσαλονίκη.


Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece και συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπυξης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ο κ. Γιάννης  Βογιατζής, Airport Manager SKG, η κα. Κατερίνα Πολλάτου, Airline Marketing & Development Manager και ο κ. Χάρης Φίλος, Senior Airline Developer.


Επαγγελματίες και φορείς του Τουρισμού, δημοσιογράφοι, αλλά και στρατηγικοί συνεργάτες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν την αίθουσα στην οποία, κλιμάκιο στελεχών της  Ellinair, υπό τον Πρόεδρο της Ellinair κ. Ιωάννη Μουζενίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της  Ellinair κ. Θάνο Πασχάλη και τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Σταύρο Δαλιάκα, παρουσίασαν  στοιχεία της Ellinair για την Βόρειο Ελλάδα και το σύνολο του Ελληνικού Τουρισμού.


Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Θάνος Πασχάλης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Με την πόλη και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ως όμιλος Μουζενίδη, έχουμε μακρόχρονους, στενούς δεσμούς. Μέσω της Ellinair, συνδέουμε την Θεσσαλονίκη με προορισμούς τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, αναλύοντας και επιλέγοντας την στρατηγική διείσδυσής μας, με επίκεντρο τις ανάγκες του επιβατικού κοινού».

Από την πλευρά του ο κ. Σταύρος Δαλιάκας, υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε όλους τους φορείς της πόλης, δημόσιους και ιδιωτικούς, για την παρουσία τους στην σημερινή εκδήλωση και το ενδιαφέρον που δείχνουν στην συνεργασία τους με την Ellinair.

Οι πτήσεις μας και οισυχνότητές τους, σύντομα θα γίνουν ακόμη περισσότερες».

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέραν των αναφορών σχετικά με τις ευνοϊκές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του Ομίλου Μουζενίδη στην οικονομία, ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair άδραξε την ευκαιρία να  ευχαριστήσει- δεσμευόμενος για την συνέχιση της αλληλέγγυας  στήριξης της Ellinair- κοινωνικούς φορείς όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το «Άλμα Ζωής».
------------------------------------------------------------------------------------------Όμιλος Μουζενίδη και Ellinair ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1995,συμπληρώνοντας πλέον 24 χρόνια στον τομέα του τουρισμού. 

H αεροπορική H αεροπορική εταιρεία Ellinair,  του ομίλου Μουζενίδη ιδρύθηκε το 2013, με έδρα  τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με τη διενέργεια τόσο προγραμματισμένων, όσο και ναυλωμένων πτήσεων, με το δίκτυο των προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 40 πόλεις.


Με την Ellinair ο όμιλος Μουζενίδη, προσφέρει καλύτερη, εύκολα ελεγχόμενη ποιότητα υπηρεσιών, άμεση μεταφορά από σημείο σε σημείο, στους επιθυμητούς χρόνους.
Η Ellinair απασχολεί 320 άτομα προσωπικό, υψηλού επιπέδου και εκπαίδευσης, με:

 

- Παρουσία σε όλα τα GDS'S, συνεργασία με όλη την ταξιδιωτική αγορά

- Παροχή προμήθειας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες επί της αξίας του εισιτηρίου -Ειδικές τιμές για ομαδικές μετακινήσεις

- + 8 kg δωρεάν χειραποσκευή

- + 10 kg δωρεάν για φοιτητές και στρατευμένους

- Δωρεάν ρόφημα & snack

- Internet Booking engine για κρατήσεις από το διαδίκτυο

- Συνεργασία με την HAHN AIR και Interlining agreement με περισσότερους από 250 αερομεταφορείς

- Διαθέσιμο Web Check-in και Mobile check-in, 48 ώρες πριν την πτήση

- Low Fare Calendar

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Πέντε χρόνια Ellinair με νέες συμφωνίες

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business and Pleasure"
Κοινοποίησε