Παράδοση στο καλό ψαράκι και τις... νοστιμιές στο Βόρειο Αιγαίο

Διατροφή

  Η καινοτομία δεν σχετίζεται πάντα με το... μελλον! Στις εποχές που ζούμε καινοτομία είναι και η... στροφή στο  παρελθόν και την παράδοση!  


 

Αυτό επιδιώκει να κάνει για άλλη μια φορά το ka-business.gr. Το μοναδικό κανάλι για την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ επισκέφτηκε λίγες ημέρες πριν το 10ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ το τρίτο μεγαλύτερο νησί της χώρας.

Ένα νησί προικισμένο από την ίδια τη φύση ως προς το μέγεθός του, το περιβάλλον του αλλά και τις υπέροχες λιχουδιές του.

Αδιαμφισβήτητα όποιος επιθυμεί να φάει θαλασσινά θα πρέπει να καθίσει σε κάποιο από τα τραπέζια του «Τζίμη του Χοντρού».

 Πρόκειται για την ταβέρνα που κάνει το φαγητό απόλαυση. Σπέυστε να δοκιμάστε παραδοσιακές συνταγές και ολόφρεσκο ψαράκι στο γραφικό Φανάρι στην Μυτιλήνη.

Φρέσκα ψάρια, θαλασσινά, ουζομεζέδες, κρεατικά της ώρας και μαγειρευτά και κάθε είδους ντόπιες σπεσιαλιτέ... συνθέτουν, μαζί με την υπέροχη θέα του λιμανιού, ένα πάζλ απολαύσεων που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά πιάτα της παραδοσιακής ταβέρνας είναι: χταπόδι ψητό, καλαμαράκια, κουταβάκια, γαλέος φρέσκος, γαρίδες σαγανάκι, σαρδέλες παστές κ.α.

Η ταβέρνα «Τζίμης ο Χοντρός» συγκαταλέγεται στις πέντε καλύτερες ταβέρνες του Βορείου Αιγαίου, ενώ οι κριτικές τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους ξένους τουρίστες σε διεθνή τουριστικά site όπως είναι το tripadvisor είναι οι καλύτερες.


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Διατροφή"
Κοινοποίησε