Εφαρμογή Ka-business

Ka_λή ΧΡΟΝΙΑ!!!

EDITORIAL

Ka_λή ΧΡΟΝΙΑ και κάνουμε FOCUS στις Ka_λές ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!  


 

(video) Δέματα αγάπης από το ka-business.gr

Άλλες Δράσεις

20/12/2015 21:32

  Τον φάκελο με τα χρήματα που συγκέντρωσε ο κουμπαράς του www.ka-business.gr στο πλαίσιο του 9ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ καθώς και τρόφιμα από παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας, για την σύττισι 800 άπορων οικογενειών  προσέφερε η δημιουργός του σάιτ Ραλλιώ Λεπίδου και οι συνεργάτες της, στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης.      

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!

 

 

Το ka-business.gr για άλλη μια φορά δίπλα στο συνάνθρωπο (Video)

Άλλες Δράσεις

19/10/2015 10:37

Το ka-business.gr εκτός από μια πολυεπίπεδη δράση που επιδεικνύει σε θέματα καινοτομίας, ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, παράλληλα έχει και έντονη κοινωνική ευθύνη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΔΩ!!!

 

 

(video) Απολογισμός 9ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Καινοτομία

16/11/2015 10:16

  1950 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Ορεστιάδα, Ξάνθη,. Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα. Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα), την Κύπρο και την Ρωσία, επιχειρηματίες, νέοι επιχειρηματίες, παραγωγοί, φοιτητές οικονομικής κατεύθυνσης, ερευνητές, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι  παρακολούθησαν τις εργασίες του 9 ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ και 8.100 αναγνώστες μας από όλο τον κόσμο μέσω του livestreaming!  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΔΩ!!

 

 

(video) Συμπεράσματα του 8ου Πολυσυνεδρίου "Καινοτομία και Ανάπτυξη: Θεσσαλία 2015"

Καινοτομία, Ανάπτυξη, ιδιωτικές πρωτοβουλίες, έρευνα, επιχειρηματικότητα, εξαγωγές, συνεργασίες. Αυτές είναι οι λέξεις που «μένουν» από το 8 ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης που διοργάνωσε το ka-business.gr στη Λάρισα στις 18 Απριλίου και παρακολούθησαν μέχρι και... Κινέζοι!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΔΩ!!!

 

 

 

(video) Επιχείρησαν, πέτυχαν και βραβεύτηκαν!

9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

07/11/2015 22:37

Για άλλη μια φορά το ka-business.gr βράβευσε τέσσερα επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα που παρουσίασαν τις δράσεις τους στο 9 ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης.    

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!

 

 

(video) Βραβεύτηκαν από το ka-business.gr για την καινοτομία τους!

8ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

20/04/2015 20:45

Τρεις επιχειρήσεις με έδρα τη Λάρισα και μια από την Πάτρα βραβεύτηκαν από το www.ka-business.gr για την συνεισφορά τους στην καινοτομία, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα της χώρας στο 8 ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης που διοργάνωσε στις 18 Απριλίου στη Λάρισα.  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO  ΕΔΩ!!



Διαβάστε την έντυπη έκδοση του www.ka-business.gr το περιοδικό «Καινοτομία και Ανάπτυξη» Νοέμβριος 2015

Περιοδικό

05/11/2015 10:53

 

Σκοπός της έκδοσής του, είναι να παρουσιάσει την επιχειρηματική δυναμική της χώρας μας, μέσα από συνεντεύξεις και άρθρα ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην αγορά και μπορούν να λειτουργήσουν ως στυλοβάτες στην ανάπτυξη της Εθνικής οικονομίας .

Διαβάστε για τις Προκλήσεις της Επιχειρηματικότητας εν μέσω κρίσης, ειδήσεις για την καινοτομία και την ανάπτυξη και μεγάλες συνεντεύξεις.

Το περιοδικό διανέμεται δωρεάν στο πλαίσιο των πολυσυνεδρίων ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που πραγματοποιούνται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!

 

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "EDITORIAL"
Κοινοποίησε