Εφαρμογή Ka-business

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ του www.ka-business.gr που επιμένει ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

EDITORIAL

    Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά το  www.ka-business.gr όχι μόνο δεν περιόρισε τις δράσεις του, αλλά επιπλέον στήριξε δράσεις με επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ.  


Κατάφερε να βρεθεί στη καρδιά των γεγονότων διοργανώνοντας τον Ιούνιο του 2016 το 10ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» στη Λέσβο με στόχο να αναδείξει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητας των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο Αιγαίο. Η συνέχεια δόθηκε -παρουσία όλων των παραγωγικών φορέων της Λέσβου- στη Θεσσαλονίκη στο 11ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΑΙ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» στο οποίο παραβρέθηκαν  και Έλληνες ομογενείς που διαπρέπουν στην Αμερική και τον Καναδά και επενδύουν στην Ελλάδα.

 

Καινοτομία και ανάπτυξη χωρίς ανθρώπινο πρόσωπο και βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει τα τελευταία 6 χρόνια το μοναδικό portal για την καινοτομία και την ανάπτυξη το www.ka-business.gr

 

Μέσα από την καθημερινή μας λειτουργεία και το ένδεκα ΠΟΚΥΣΥΝΕΔΡΙΑ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» προσπαθούμε πάντα να ενισχύουμε και να δίνουμε χείρα βοήθειας  σε όσους μας χρειάζονται.

 

Φέτος ο κουμπαράς του ka-business.gr στήριξε την «ΚΥΨΕΛΗ»

 

... και ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ... συνεχίζουμε με νέες δράσεις και σταθμούς για το 2017

 

Από την Δημοσιογράφος και Δημιουργό του www.ka-business.gr Ραλλιώ Λεπίδου και την ομάδα της...

 

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την παρουσία σας σε όλες μας τις δράσεις!!!

 

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ 2016!

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 11ο ΠΟΛΥΣΥΕΝΔΡΙΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

  1.100 σύνεδροι παρακολούθησαν τις εργασίες του 11 ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και 9. 870 αναγνώστες μας σε όλο τον κόσμο είδαν τις εργασίες ζωντανά στο web tv του ka-business.gr . Για άλλη μία φορά, η ομάδα του μοναδικού διαδικτυακού καναλιού για την καινοτομία και την ανάπτυξη, έδωσε βήμα σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν και δίνουν τον δικό τους αγώνα να επιβιώσουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.    

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ!

 

Συμπεράσματα 11ου Πολυσυνεδρίου "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" by www.ka-business.gr

Εν μέσω μνημονίων και κάπιταλ κοντρόλς υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που καινοτομούν και επιχειρούν, Υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Αυτούς παρουσιάσαμε στο 11 ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ!

 

 

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ 11ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  Περισσότερα από 350 Μέσα Μαζική Ενημέρωσης της χώρας, αναδημοσίευσαν συμπεράσματα και ειδήσεις από τις εργασίες του 11ου πολυσυνεδρίου Καινοτομία & Ανάπτυξη που διοργάνωσε  το διαδικτυακό κανάλι για τη καινοτομία και την ανάπτυξη www.ka-business.gr . Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την καρδιά μας για τη στήριξή σας.  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΔΩ!

 

 

Επιχείρησαν, καινοτόμησαν και... βραβεύτηκαν στο 11ο Πολυσυνέδριο "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ"


  Το μοναδικό κανάλι για την καινοτομία, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, το www.ka-business.gr για άλλη μια φορά βράβευσε κατά τη διάρκεια των εργασιών του 11 ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» πέντε επιχειρηματίες που διαπρέπουν για τη δράση τους. Τα βραβεία απένειμε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ!

 

Το www.ka-business.gr δίπλα στην «Κυψέλη»

Η Δημοσιογράφος και Δημιουργός του www.ka-business.gr Ραλλιώ Λεπίδου παρέδωσε το φάκελο με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον κουμπαρά του 11 ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ  «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!

 

 

ΔΕΙΤΕ το VIDEO και ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του 10ου Πολυσυνεδρίου "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" στη Λέσβο

Παρουσία εκπροσώπων φορέων, πλήθους κόσμου  και 1240 αναγνωστών -Αμερική, Γερμανία, Κύπρο και Ελλάδα-  του www.ka-business.gr που παρακολούθησαν τις εργασίες μέσω livestreaming, ολοκληρώθηκε το 10ο Πολυσυνέδριο  "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" που πραγματοποιήθηκε από το μοναδικό κανάλι για την καινοτομία στη Λέσβο στις 18 Ιουνίου 2016. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ!

 

 

Συμπεράσματα 10ου Πολυσυνεδρίου "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" που πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο στις 18 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 10 ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» το οποίο παρακολούθησαν δεκάδες επιχειρηματίες της Λέσβου και 1240 ιντερνιτικοί αναγνώστες του www.ka-business.gr που ήταν και ο διοργανωτής.  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΔΩ!

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ www.ka-business.gr ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΑΙ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΕΔΩ!

 

 

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "EDITORIAL"
Κοινοποίησε