Εφαρμογή Ka-business

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!

EDITORIAL

  Σκεφτόμαστε Θετικά και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!!  


 

 

 

Μία δύσκολη χρονιά φεύγει και με την ελπίδα ότι η νέα θα μας επιφυλάσσει μόνο θετικές εκπλήξεις, σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε όμορφες γιορτές και ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο 2018.

 

Το ka-business.gr συνεχίζει το ταξίδι του , όσες δυσκολίες και να συνάντησε -γιατί το να μιλάς για ανάπτυξη μέσα στη θύελλα της φορολογίας και όλα αυτά που ζούμε καθημερινά  - δεν το βάζει κάτω.

 

Ο απολογισμός μας για το 2017 θα έλεγα πως ήταν ενθαρρυντικός χάρη και στη δική σας παρουσία και στήριξη των δράσεών μας. Ελπίζω να σας έχω συνοδοιπόρους και στο συναρπαστικό 2018 που έρχεται.

 

Με πολύ δουλειά, δράσεις και μεράκι για δημιουργικότητα, θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί.

 

Καλή ΧΡΟΝΙΑ!!!

 

Ο απολογισμός του ka-business.gr για το 2017

 

 

(VIDEO) ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ 13ου ΠΟΛΥΣΥNΕΔΡΙΟΥ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργάνωσε το ka-business.gr

Με περισσότερους από 2.000 συνέδρους και 13.800 αναγνώστες του ka-business.gr σε όλο τον κόσμο, που παρακολούθησαν μέσω livestreaming στο web tv του ka-business.gr, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13 ου πολσυυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ».  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ!

 

 

(video) ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 13ο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργάνωσε το ka-business.gr 4/11/2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη

Ένα ευχαριστώ και όχι μόνο. Χάρη στη δική σας παρουσία μετράει 13 πολυσυνέδρια  KΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ το ka-business.gr -το μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία και την ανάπτυξη-  που είναι και ο διοργανωτής.  Είμαστε ΠΑΝΤΟΥ!    

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!

 

 

(VIDEO) Επιχείρησαν, πέτυχαν και... βραβεύτηκαν από το www.ka-business.gr

Έξι επιχειρήσεις που... επιμένουν ελληνικά, καινοτομούν και επιχειρούν βραβεύτηκαν στο πλαίσιο των εργασιών του 13 ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το www.ka-business.gr στις 4 Νοεμβρίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ». Τα βραβεία ανακοίνωσε η δημοσιογράφος και δημιουργός του σάιτ για την καινοτομία, την τεχνολογία και την ανάπτυξη Ραλλιώ Λεπίδου.  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDE ΕΔΩ!

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 13ου ΠΟΛΥΣΥΕΝΔΡΙΟΥ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

 

(VIDEO) ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ με ένα... κλικ για το 12ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ημαθία το 12 ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργάνωσε το μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη, το www.ka-business.gr.  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDE ΕΔΩ!

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 12ου ΠΟΛΥΣΥΕΝΔΡΙΟΥ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΗΜΑΘΙΑ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Την έντυπη έκδοση του ka-business.gr

Το περιοδικό ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι η 6μηνιαία έντυπη έκδοση του μοναδικού σάιτ για την καινοτομία και την ανάπτυξη το ka-business.gr που στόχο έχει να αναδείξει τους ανθρώπους που καινοτομούν, επιχειρούν και δημιουργούν. Πολύ απλά: Επιμένουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 13ο ΤΕΥΧΟΣ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΕΔΩ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΕΔΩ!

 

 

 

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "EDITORIAL"
Κοινοποίησε