Εφαρμογή Ka-business

H επόμενη ημέρα του ΝΑΙ ή ΟΧΙ!

EDITORIAL

  Αν και καθυστερημένα οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας μας κάθισαν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν το σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας που βρίσκεται στην «εντατική» και παραμένει άγνωστο εάν τα καταφέρει να βγει ποτέ, από αυτήν.  


 

Τουλάχιστον κάθισαν να τα βρουν. Κάτι που δημιουργεί προσδοκίες ότι ίσως και να βγει κάποια στιγμή και ο λευκός καπνός με τους εταίρους μας.

Εάν προσθέσουμε και την απομάκρυνση του κ. Βαρουφάκη που είχε χείριστες σχέσεις με τους Ευρωπαίου ίσως τα πράγματα αλλάξουν...

Κατά τ΄άλλα η καθημερινότητα των Ελλήνων συνεχίζει να είναι εφιαλτική. Ουρές έξω από τα ΑΤΜ για ανάληψη στην καλύτερη των περιπτώσεων 50 ευρώ -δεν ξέρουμε έως πότε- και συνταξιούχοι να παλεύουν έξω από τις τράπεζες να πάρουν ένα μέρος της σύνταξής τους δηλ. 120 ευρώ.

 

Όσο για την αγορά; Αυτή ισοπεδώθηκε όπως λένε οι έμποροι. Τζίρος μηδενικός.

Επείγουσα ανάγκη η αποκατάσταση του τραπεζικού συστήματος. Δεν πάει άλλο λένε οι επιχειρηματίες, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν πλέον στις βασικές υποχρεώσεις τους.

 

Ωστόσο κρατάμε κάτι ευρωπαϊκό για τα ελληνικά δεδομένα καθώς η επόμενη μέρα  του δημοψηφίσματος βρίσκει τους Έλληνες ενωμένους και τους δρόμους καθαρούς. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν υπήρχε αφίσα ή διαφημιστικά φιλάδια του ΝΑΙ ή ΟΧΙ πεσμένα στους δρόμους, ούτε και πηγαδάκια πολιτών με κόντρες... σαν να μην έγινε ποτέ το δημοψήφισμα.

 

Όλοι έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης. Τέλος τα ψέματα. Πρέπει να προκύψει συμφωνία, τα πολλά λόγια και οι κόντρες δεν βγάζουν πουθενά.

 

Αρκεί να το καταλάβουν και οι εταίροι μας.

 

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "EDITORIAL"
Κοινοποίησε