Εφαρμογή Ka-business

Έχουμε χορτάσει από «κρίση»

EDITORIAL

  Από την ημέρα που βγήκαμε στον διαδικτυακό αέρα -Απρίλιος 2011- το διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία και την ανάπτυξη,   www . ka - business . gr , που στόχο έχει να προβάλει την επιχειρηματικότητα,  υπό το πρίσμα της καινοτομίας αλλά και τα λαμπρά μυαλά της χώρας μας, έχουμε κρίση.  


 

Σύνθημά μας στο 1ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργάνωσε το www.ka-business.gr, Νοέμβριος 2011, ήταν «κόντρα» στην κρίση. Πόσο επίκαιρο αλήθεια και σήμερα; Από εκείνη την ημέρα, μέσα σε τέσσερα χρόνια, διοργανώθηκαν άλλα 7 πολυσυνέδρια εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Όλα  ήταν μέσα σε κάτι... στην κρίση... στις εκλογές... στο δημοψήφισμα ...κλπ.


Ωστόσο με πολύ δουλειά και μεράκι καταφέραμε να παρουσιάσουμε στους αναγνώστες και συνέδρους μας, μέσα από τα διαδραστικά πολυσυνέδριά μας και την έντυπη έκδοση του www.ka-business.gr το περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», προτάσεις και λύσεις,  για να πάρουν σάρκα και οστά οι επιχειρηματικές τους ιδέες αλλά και να δώσουμε ιδέες, μέσα από τις δράσεις που αναπτύξαμε με ανθρώπους από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.


Συνεχίζουμε και δίνουμε ραντεβού για το 9ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» στις 7 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης...


...γιατί η μοναδική κρίση που υπάρχει είναι η ΚΡΙΣΗ της επόμενης επαγγελματικής επιλογής.

  • Η κρίση να κρατήσουμε τις επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές.
  • Τα επιτυχημένα επιχειρηματικά παραδείγματα, από τον χώρο της Τεχνολογίας, του Τουρισμού, του Αγροτικού χώρου.
  • Τα επιτυχημένα ακαδημαϊκά επιτεύγματα

 

 

Ελάτε στο 9ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» 2015 για να μετατρέψουμε την κρίση σε ΕΥΚΑΙΡΙΑ και μοναδική ΚΡΙΣΗ του επόμενου επαγγελματικού βήματος.

 

 


 

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΚΕΔΟΣΗ ΤΟΥ www.ka-business.gr "KAINOTOMIA & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "EDITORIAL"
Κοινοποίησε