10 χρόνια Άλμα Ζωής ! 10 χρόνια πρόληψης και στήριξης γυναικών με καρκίνο στο μαστό

Εκδηλώσεις

  Σε μία λαμπερή τελετή, παρουσία πλήθους  κόσμου  το ΔΣ του συλλόγου "Άλμα Ζωής", βράβευσε τους ανθρώπους που στηρίζουν το έργο του συλλόγου αλλά και τις γυναίκες που έχουν δώσει μάθημα ζωής βγαίνοντας δυνατές από την περιπέτειά τους και σήμερα στηρίζουν άλλες γυναίκες που νοσούν με τον καρκίνο του μαστού. Την παρουσίαση της εκδήλωσης  έκανε η δημοσιογράφος και δημιουργός του ka-business.gr  Ραλλιώ Λεπίδου.  

Η κα Γαβριηλίδου Κλεοπάτρα Πρόεδρος  του Πανελληνίου Συλλόγου Αλμα Ζωής  μαζί με την κα Δερεκενάρη Κυριακούλα πρόεδρο του Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης
Η κα Γαβριηλίδου Κλεοπάτρα Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αλμα Ζωής μαζί με την κα Δερεκενάρη Κυριακούλα πρόεδρο του Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης

 

Ιδιαίτερη αναφορά  στο  έργο και τη σημασία του συλλόγου έκανε η πρόεδρος του «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης» κα Κυριακούλα Δερεκενάρη η οποία και βράβευσε για τον εθελοντισμό τους, γυναίκες που κατάφεραν  να βγουν δυνατές από την περιπέτειά τους και σήμερα δίνουν στήριξη  με περίσσια αγάπη, σε γυναίκες που νοσούν  με τον καρκίνο του μαστού.

Με την Δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ραλλιώ Λεπίδου,

 

 

Βραβεύτηκαν  οι κυρίες:  Ελένη Ντελιοπούλου, Ρίκα Γιουβανέλλη,  Δέσποινα Κοραχάη, Πολυτίμη Γκιώνη,  Έρη Αλεξανδρή,  Μαρία Σιωπίδου, Βαλμά Βασιλικη  καθώς  και η υπεύθυνη του Εθελοντικού Προγράμματος και των Προγραμμάτων του Συλλόγου  κα Δέσποινα  Πάρτσια. Τις βραβεύσεις έκανε η κα Κυριακούλα Δερεκενάρη,  Πρόεδρο του Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης.

 

Η ομάδα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγενείου, όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει το εθελοντικό πρόγραμμα του συλλόγου, και τις εθελόντριές του , για αυτό το λόγο βραβεύτηκαν  οι άνθρωποί του.

 

Η κα Γαβριηλίδου Κλεοπάτρα Πρόεδρος  του Πανελληνίου Συλλόγου Αλμα Ζωής ,  βράβευσε  τον κο Ρεβενάκη Θεόδωρο, Διοικητής του ΑΝΘ Θεαγενείου .

 Η Κα Ρίκα Γιουβανέλλη  αντιπρόεδρο του Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης βράβευσε  την κα Ιωσηφίδου Ροδονίκη Χειρουργός μαστού,Προϊσταμένη Διευθύντρια Χειρουργικού Ογκολογικού Μαστού,Α.Ν.Θ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.

 Η κα Ελένη Ντελιοπούλου πρώην  πρόεδρος Συλλόγου Άλμα Ζώης και Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου βράβευσε την κα  Καρβούνη Ιουλία, Αναπληρώτρια Χειρουργικού Ογκολογικού Τμήματος Μαστού, ΑΝΘ Θεαγένειο

 

 Η κα Νεκταρία Μακρή μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη των εθελοντριών  βράβευσε την κα Γιώτα Μαυρίδου , Προϊσταμένη Χειρουργικού Ογκολογικού Τμήματος Μαστού, ΑΝΘ Θεαγένειο.

 

 

 

Για το νέο  πρωτοποριακό πρόγραμμα που αφορά στο Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το άλμα ζωής Θεσσαλονίκης μίλησε η κα Εύη Καλουτά, ψυχολόγος του Συλλόγου  η οποία και βραβεύτηκε μαζί με την σκιτσογράφο  κα Πολυνίκη Χατζηιωαννίδου.

 

 

Βραβείο παρέλαβε , για την  οικονομική στήριξη στο σύλλογο , η υπεύθυνη μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας κα  Άννα Μουρίκη . Την βράβευση έκανε το μέλος του ΔΣ του συλλόγου κα Σιωιπίδου Μαρία.

 

 

Σημαντικές οι δράσεις, σημαντικά και τα προγράμματα  του συλλόγου «Άλμα Ζωής» που  προχωρά δυναμικά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν έναν σύντομο χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης ΚΜ, Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης ΚΜ, Υγείας και Αλληλεγγύης Γερακίνα Μπισμπινά

 

 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος - Δημιουργός www.ka-business.gr Ραλλιώ Λεπίδου

 

Την διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε η Νάνση Υφαντίδου

 

 

Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν λειτουργούσαν όλοι σαν τον κρίκο μιας αλυσίδας. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Άλμα Ζωής...  απέδειξε πως  ο Άνθρωπος είναι για τον Άνθρωπο και όλοι αποτελούμε ένα κρίκο από αυτή την αλυσίδα.

 

το Δ.Σ. καθώς και επαγγελματίες του Συλλόγου  κόβουν  την πίτα.

 

Το συγκρότημα ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ και το χορευτικό του Συλλόγου μας, ανέβασαν το κέφι στα ύψη!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 10 χρόνια Άλμα Ζωής !


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Εκδηλώσεις"
Κοινοποίησε