Εφαρμογή Ka-business

Η ΕΕΔΕ κοντά στις ευπαθείς ομάδες

Εκδηλώσεις

  Μεγάλη ήταν  η ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου στην 12 η Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Τμήματος Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) , στην οποία ήταν χορηγός επικοινωνίας το ka-business.gr  

κ.κ Απόστολος Αιγυπτιάδης - Νικόλαος Πέντζος
κ.κ Απόστολος Αιγυπτιάδης - Νικόλαος Πέντζος

 

Βασικός στόχος της Εκδήλωσης είναι να υποστηρίξει ηθικά και υλικά τους σκοπούς ενός εκ των κοινωφελών ιδρυμάτων της Πόλης μας. Ωφελούμενο για το 2019 είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ. Η Εκδήλωση διεξήχθη με την υποστήριξη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ. Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Μελών του Τμήματος.

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Μακεδονίας κ. Απόστολος Αιγυπτιάδης περιγράφοντας την ιδέα, το χαρακτήρα και τους στόχους της Εκδήλωσης Κοινωνικής Υπευθυνότητας, που αναβάθμισε την παραδοσιακή κοπή της πίτας σε δράση κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς. Ευχαρίστησε (αλφαβητικά) τους Χορηγούς της Εκδήλωσης: BIOS AGROSYSTEMS, GOLDAIR CARGO, GRECIAN MAGNESITE, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ISOMAT, KLEEMANN, METRON AUDITING, PYRAMIS, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΕ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΕΧΝΟΜΑΤ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,  τους Χορηγούς Δώρων: PLAISIR, REGENCY CASINO THESSALONIKI, SMILE COSMETICS, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ καθώς και  το Χορηγό Επικοινωνίας: KA BUSINESS.

 

Ο κ. Αιγυπτιάδης έκανε μια σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες της προηγούμενης χρονιάς, όπως στην πολύ επιτυχημένη 14η διοργάνωση του Συνεδρίου «Αριστοτέλης που συγκέντρωσε διακεκριμένους ομιλητές και πολυάριθμους συμμετέχοντες, αλλά και  στον επετειακό χαρακτήρα της προηγούμενης χρονιάς, οπότε συμπληρώθηκαν 50 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Τμήματος Μακεδονίας. Η δραστηριότητα της πεντηκονταετίας αποτυπώθηκε στο ενδιαφέρον και ογκώδες λεύκωμα που εξέδωσε το Τμήμα για τον εορτασμό και το διένειμε στα μέλη, τους φίλους, τους χορηγούς και τις αρχές της πόλης και της περιφέρειας.

 

 

Στη συνέχεια ο κ. Αιγυπτιάδης κάλεσε σε σύντομο χαιρετισμό τους παρευρισκόμενους φίλους της ΕΕΔΕ, τον βουλευτή και πρώην υπουργό κ. Σταύρο Καλαφάτη καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

 

 

Για τους σκοπούς και τη λειτουργία του Ελληνικού Παιδικού Χωριού μίλησε η Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Ελένη Δανιηλίδου, η οποία ευχαρίστησε το Τμήμα για την πρωτοβουλία της προσφοράς,  περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο την προσφορά του Χωριού στα παιδιά και τους νέους και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του.

 

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κ.  Νικόλαος Πέντζος, που υποστηρίζει ενεργά την υλοποίηση της προσφοράς του Τμήματος, ευχαρίστησε για την συνεργασία την ΕΕΔΕ και ανέπτυξε με συντομία τις δραστηριότητες του Δικτύου.

 

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Εκδηλώσεις"
Κοινοποίησε