Εφαρμογή Ka-business

Στη Θεσσαλονίκη, ο Μιχάλης Μπλέτσας, Επικεφαλής Εργαστηρίου Πληροφορικής στο Media Lab του MIT.

Εκδηλώσεις

Ένα από τα πιο φωτεινά μυαλά που η χώρα μας διαθέτει στο εξωτερικό, έχοντας ένα σπουδαίο επιστημονικό έργο που αναγνωρίζεται από όλη την διεθνή επιστημονική κοινότητα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, στις 10:00  το πρωί στο ξενοδοχείο CAPSIS HOTEL (Μοναστηρίου 16) στο πλαίσιο της διημερίδας που διοργανώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου και η παράταξη ΠΡΑΞΕΙΣ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.  


 

Η Καινοτομία, η Τεχνολογία, οι Υποδομές, τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία και η Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας αλλιώς, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο.


40 άτομα από τον ακαδημαϊκό, επιστημονικό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, θα παρουσιάσουν τις προοπτικές και τις προκλήσεις, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, ο κ. Παπαστεργίου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, "ΠΡΑΞΕΙΣ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" «πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα και κυρίως τη νοοτροπία και τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Η διοίκηση της Περιφέρειας πρέπει να είναι ο ιθύνων νους και ο καταλύτης που θα συντονίσει τις παραγωγικές δυνάμεις ώστε να έρθει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα».


Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 από τι 17.30 - 20.30 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 από τι 10:00 το πρωί έως 15:00,  στο ξενοδοχείο CAPSIS HOTEL (Μοναστηρίου 16).

 

 

Χρήστος Παπαστεργίου : Κάνει Focus στους νέους και την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Εκδηλώσεις"
Κοινοποίησε