Εφαρμογή Ka-business

(video) Α΄ΜΕΡΟΣ: Μία διαφορετική προσέγγιση της Περιφέρειας ΚΜ από τον Χρήστο Παπαστεργίου

Εκδηλώσεις

  Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΚΜ  Χρήστος Παπαστεργίου, από το ΠΡΑΞΕΙΣ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, διοργάνωσε διημερίδα στην Θεσσαλονίκη και έδωσε βήμα σε προσωπικότητες που διαμορφώνουν το αύριο της περιοχής, οι οποίοι μίλησαν για τα εμπόδια , τις προοπτικές και τις προκλήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας.  


 

Ο  αγροδιατροφικός κλάδος , ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα δέχεται μεγάλες πιέσεις από τις νέες ανερχόμενες δυνάμεις,  απασχόλησε την πρώτη θεματική της διημερίδας.

 

Ο Χαρίτων Χυντήρογλου, καθηγητής ΑΠΘ, μίλησε για την Βιώσιμη ανάπτυξη και ορθολογική αξιοποίηση των φυσικών μας πόρων,  ο Αχιλλέας Μανούρας, Γεωπόνος  , επισήμανε τη σημασία του πρωτογενούς τομέα στην ΠΚΜ και για το Πώς μπορεί να συμβάλει  η Περιφέρεια στην Ανάπτυξή του ενώ ο Γεώργιος Παλλάτος, καθηγητής ΑΤΕΙ-Θ, αναφέρθηκε στην Βιολογική γεωργία και τα προϊόντα της.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η εισήγηση , ενός νέου αγρότη,  του Ιωάννη Μπατζαρακίδη, ο οποίος μίλησε για τα Καινοτόμα Συστήματα Αγροτικής Παραγωγής

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

 

 

 

 

Ακολούθησε η θεματική με επίκεντρο τις ΥΠΟΔΟΜΕΣ  «ΥΠΟΔΟΜΕΣ Ι -  ΚΟΜΒΟΙ: ΕΜΠΟΔΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

 

 Οι  Παναγιώτης Σταθακόπουλος, πρ. Πρόεδρος ΟΡΘ (Οργανισμός Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης) ,  ο Μανώλης  Μιχαηλίδης, Γενικός  Διευθυντής ΟΛΘ,  ο Γεώργιος Σουλαδάκης  πρ. υποδιοικητής ΥΠΑ και ο Αλέξης Τσαξιρλής, Αν. Γενικός Διευθυντής ΔΕΘ, ανάπτυξαν τις προοπτικές και τα εμπόδια των υποδομών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Τον  συντονισμό έκανε ο Παναγιώτης Σταθακόπουλος . πρώην Πρόεδρος ΟΡΘ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ  «ΥΠΟΔΟΜΕΣ Ι -  ΚΟΜΒΟΙ: ΕΜΠΟΔΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

 

 

 

Οι πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με την θεματική   « ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΙΙ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ  ΔΙΚΤΥΑ»

 

 

Ομιλητές ήταν οι κύριοι   Χάρης Δούκας, καθηγητής ΕΜΠ,  ο οποίος αναφέρθηκε στα Ενεργειακά και έξυπνα δίκτυα, ο  Αθανάσιος Σωκρατάκης, Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού, καθηγητής ΕΕΔΕ, επισήμανε τη σημασία των logistics για την Περιφέρεια ΚΜ, o  Βασίλειος Διαμαντάκης, Πολιτικός Μηχανικός, Διευθυντής ΓΑΙΑΟΣΕ Β.Ελλάδας και  η Δήμητρα Αγγαθίδου, Αρχιτέκτων Μηχανικός, πρώην Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης,  η οποία εστιάστηκε στις αναγκαίες υποδομές για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

 

Τον συντονισμό έκανε ο  Άκης Αγγελίδης, Αρχιτέκτων Πολεοδόμος 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ   « ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΙΙ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ  ΔΙΚΤΥΑ» 

 

 

Ακολούθησε συζήτηση με πολίτες από την Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Κεντρικής Μακεδονίας,  που έσπευσαν να ενημερωθούν για τις θέσεις και στάσεις του κ. Χρήστου Παπαστεργίου, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με το ΠΡΑΞΕΙΣ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β΄ΜΕΡΟΣ "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ , ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΜ ΑΛΛΙΩΣ" ΠΑΡΑΚΑΤΩ


(video) Β' ΜΕΡΟΣ: Μία διαφορετική προσέγγιση της Περιφέρειας ΚΜ από τον Χρήστο Παπαστεργίου

 

 


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Εκδηλώσεις"
Κοινοποίησε