Εφαρμογή Ka-business

(video) Η δημιουργός του ka-business.gr Ραλλιώ Λεπίδου βραβεύτηκε από τον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Εκδηλώσεις

  Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης,  έδωσε τα «Βραβεία Επιχειρείν» τιμώντας ξεχωριστές επιχειρηματικές προσωπικότητες που επί σειρά ετών δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον Βορειοελλαδικό χώρο.  


 

Το βραβείο για την "πολυετή και σημαντικότατη συμβολή στην προαγωγή και ανάπτυξη του τόπου μας" έδωσε ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Ασπασίδης.


VIDEO ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΡΑΛΛΙΩΣ ΛΕΠΙΔΟΥ

 

 

Η φετινή υποδειγματική διοργάνωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και το πρώτο βραβείο της χρονιάς δόθηκε στην Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Μακεδονικής Γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ κ. Μαίρη Χατζάκου.

 

Κεντρική προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η Πρόεδρος της Επιτροπής UNESCO για την Ελλάδα κ. Καίτη Τζιτζικώστα με θέμα «Η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα» η οποία τιμήθηκε επίσης για τη συνολική πολυετή προσφορά της. Την τιμητική διάκριση παρέδωσαν ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ.

Αριστοτέλης Αποστολίδης και ο πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Γιάννης Χριστοδούλου.

Ακολούθησαν είκοσι ακόμη τιμητικές βραβεύσεις διακεκριμένων γυναικών στο «επιχειρείν» που όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ντίνος Κωστόπουλος «Τα Βραβεία Επιχειρείν θεσμοθετήθηκαν για να συμβάλλουν στην προαγωγή, ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας, όχι μόνον στην επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια, στην παραγωγή και στην δημιουργία, αλλά και  στις τέχνες, στον πολιτισμό, στις επιστήμες, στη Δημόσια Διοίκηση και στην κοινωνική προσφορά». 

 

Τιμήθηκαν οι κυρίες: Φαίη Ψυχοπούλου - Τρικαλιώτη, Καίτη Κάστρο - Λογοθέτη, Πελαγία Ζήτη, Βιβή Αναστασιάδου, Στέλλα Ντόκα, Όλγα Τσιμισκή, Μαρία Διαλυνά, Χρύσα Γεωργιάδη - Γρανούζη, Μαρία Χαραλαμπίδου, Γαλάτεια Κωτίδου - Καλιακάτσου, Μαρία Τσακίρη, Χριστίνα Μαλλέ, Κωνσταντίνα Μελίδου, Άννα Κάτσακα, Πέπη Ανσουριάν, Νίκη Βερβερίδου, Μαρία Χατζηδημητρίου, Κούλα Γιαννακίδου, Φωτεινή Κεραμάρη και Ανατολή Κωνσταντινίδου.

Στην εξαιρετικά πετυχημένη διοργάνωση παραβρέθηκαν επίσης, εκ μέρους του Περιφερειάρχη ΠΚΜ Απόστολου Τζιτζικώστα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου

O Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Κούπκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης, ο πρόεδρος του Ρωσικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Άγις Κυνηγόπουλος, οι προ-Διοικητές της 2484 Π.Δ.Ρ. Θεόδωρος Ασπασίδης και Κωνσταντίνος Πετρίδης εκπρόσωποι επιμελητηρίων και πλήθος κόσμου

Μετά το πέρας των βραβεύσεων παρατέθηκε επίσημο δείπνο προς τιμήν όλων των προσκεκλημένων με ζωντανή μουσική που επιμελήθηκε ο διακεκριμένος μαέστρος Δημήτρης Γιαννακάκης με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ειρήνη Λώλου.

«Το διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία και την ανάπτυξη το  ka-business.gr εδώ και 9 χρόνια μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει,  δίνει βήμα σε ανθρώπους που καινοτομούν , επιχειρηματίες που πρωτοπορούν και αγωνίζονται. Επιμένουν ελληνικά».

 


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Εκδηλώσεις"
Κοινοποίησε