Εφαρμογή Ka-business

Ο Δήμος Αριστοτέλη συστήνει την Β.Α Χαλκιδική στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού EMITT της Κωνσταντινούπολης

Εκθέσεις

Στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού EΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολη συμμετείχε ο Δήμος Αριστοτέλη από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου.  

Το περίπτερο του Δήμου Αριστοτέλη στην EMITT 2018
Το περίπτερο του Δήμου Αριστοτέλη στην EMITT 2018

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ετήσιες τουριστικές εκθέσεις  του κόσμου η οποία τελεί υπό την αιγίδα του οργανισμού ΙΤΕ (International Tourist Exhibitions), και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της τουριστικής βιομηχανίας της Ν.Α. Ευρώπης, που συγκεντρώνει πάνω από 600 tour operators από 106 χώρες .

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Αριστοτέλη στην έκθεση ήταν η προβολή της περιοχής της Β.Α. Χαλκιδικής και η γνωριμία των ξένων εμπορικών επισκεπτών και των τουριστών, με την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της καθώς και τα πανέμορφα τοπία και τις ειδυλλιακές παραλίες του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερό που φιλοξενούσε την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, δώδεκα (12) συναντήσεις (Β2Β) εκπροσώπων του Δήμου με  τουριστικά γραφεία όπου τους παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά  πλεονεκτήματα της περιοχής του Δήμου μας. Τα στοιχεία των επαφών από τις συναντήσεις θα σταλούν από τη  ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ  σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται. 

Ειδική εκδήλωση για τους Τούρκους δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς πράκτορες

Με την βοήθεια του συνεργάτη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Στέφανου Χατζημανώλη, το απόγευμα της  Παρασκευής 26 Ιανουαρίου παρουσία του Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Γιώργου Ζουμπά και του προέδρου της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ κ. Λευτέρη Βαλσαμή, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση σε Τούρκους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, στην οποία παρουσιάστηκε ο προορισμός της Β.Α. Χαλκιδικής με τα Αρχαία Στάγειρα -πατρίδα του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου Αριστοτέλη-, τα οθωμανικά Σιδηροκαύσια και το βυζαντινό Άγιο Όρος, ως ενδιάμεσος σταθμός ανάμεσα στην Καβάλα και την Θεσσαλονίκη, δύο πολύ δημοφιλών σταθμών για τους Τούρκους επισκέπτες. Στους συμμετέχοντες μοιράστηκε διαφημιστικό υλικό και μία usb κάρτα που περιείχε σε ηλεκτρονική μορφή πληροφορίες, βίντεο και τα καταλύματα της περιοχής.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Αριστοτέλη στην EMITT 2018

Ο Δήμος Αριστοτέλη με τη συμμετοχή του σε αυτού του είδους τις εκθέσεις επιδιώκει την εξωστρέφεια, τη δυναμική παρουσία της περιοχής και την ουσιαστική διείσδυσή στην τουριστική βιομηχανία καθώς και τη συστηματική προβολή τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Εκθέσεις"
Κοινοποίησε