Εφαρμογή Ka-business

Η Ελλάδα, η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα φιλοξενήσει την 8η Διεθνή Συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού

Εκθέσεις

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB στο Βερολίνο, η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια στην Υπουργική Συνάντηση για το Δρόμο του Μεταξιού, παρουσία της ηγεσίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών και 50 περίπου υπουργών και αξιωματούχων κρατών.

η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, κεντρική ομιλήτρια στην Υπουργική Συνάντηση για το Δρόμο του Μεταξιού
η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, κεντρική ομιλήτρια στην Υπουργική Συνάντηση για το Δρόμο του Μεταξιού

Η Ελλάδα, τόνισε η Υπουργός είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα φιλοξενήσει την  8η Διεθνή Συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών στην Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2018,  που συνδιοργανώνει το Υπουργείο Τουρισμού με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κα Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. Ζούραμπ Πολολικασβίλι, που πραγματοποίησαν διήμερη συνάντηση, απηύθυναν πρόσκληση στους  Υπουργούς να συμμετάσχουν στην κορυφαία αυτή υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. Ζούραμπ Πολολικασβίλι

Επίσης, έγινε αναφορά στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ελλάδα και το Υπουργείο Τουρισμού για την ενεργή υποστήριξη του Δρόμου του Μεταξιού με στόχο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την ανάπτυξη διακρατικών συνεργασιών.

 

Σε συνέχεια της  εκλογής της Ελλάδας στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΤ για την περίοδο 2018-2021,  συζήτησαν για τη στενότερη συνεργασία και την ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών για την επίτευξη των στόχων  της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο.


 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Εκθέσεις"
Κοινοποίησε