Εφαρμογή Ka-business

Χαιρετισμός της υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο 13ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

Πρόσωπα

  Χαιρετισμό στο 13 ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ& ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το www.ka-business.gr απηύθυνε η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας Θράκης) Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.  


 

Μεταξύ άλλων η κ. Τσαρουχά αναφέρει στην επιστολή της: «Το 13ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ αποτελεί σημείο συνάντησης της δημόσιας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας τηςχώρας μας. Είναι πεποίθηση της σημερινής κυβέρνησης ότι το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας θα προσφέρει τα μέγιστα στον κορμό των αναπτυξιακών έργων».

Υπενθυμίζεται πως το 13ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ τελείται υπό την αιγίδα των: υπουργείο Εξωτερικών, Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός της κ. Τσαρουχά έχει ως εξής:

Στέλνω τους χαιρετισμούς και τα συγχαρητήριά μου προς τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες του «13ου Πολυσυνέδριου για την ανάδειξη και προώθηση της Καινοτομίας και της Ανάπτυξης». 

Το Πολυσυνέδριο αποτελεί σημείο συνάντησης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας του τόπου μας, με τη μεγάλη προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας για την ουσιαστική αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει η Βόρεια Ελλάδα και οι επιστήμονες και επαγγελματίες μας, που χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό επίπεδο γνώσης και εξειδίκευσης.

Η ψηφιακή επιχειρηματικότητα, που είναι και το θέμα της φετινής διοργάνωσης, αποτελεί κομβικό σημείο αναφοράς στην χάραξη των σχεδιασμών μας, καθώς μέσα από αυτήν δημιουργούνται οι συνθήκες για τη δυναμική συμμετοχή μας στη λεγόμενη «4η βιομηχανική επανάσταση», η οποία απομακρύνει το επίκεντρο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων από τη βαριά βιομηχανική παραγωγή και το τοποθετεί στο επίπεδο της καινοτομίας, της πρωτότυπης σχεδίασης και της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών.

Είναι πεποίθηση της σημερινής κυβέρνησης ότι το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας μας, πλαισιωμένο από δράσεις όπως το σημερινό συνέδριο και με το κατάλληλο πλαίσιο ενημέρωσης και στήριξης, θα προσφέρουν τα μέγιστα στην ενσωμάτωση της χώρας μας στον κορμό των παγκόσμιων αναπτυξιακών εξελίξεων.

Σας συγχαίρω λοιπόν για την ενημέρωση που προσφέρετε, αλλά κυρίως γιατί προωθείτε μια νέα νοοτροπία, απαραίτητη για την εποχή μας. Τη νοοτροπία της δημιουργικότητας, της καινοτόμας δραστηριότητας, και της οργανωμένης σε πολλά επίπεδα επιχειρηματικότητας.

Είμαι σίγουρη ότι το 13ο Πολυσυνέδριο θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά παράδειγμα που θα εμπνεύσει και θα επηρεάσει. Λυπάμαι που λόγω έκτακτων υποχρεώσεων δεν μπορώ να παραβρεθώ στις διεργασίες του φετινού Πολυσυνέδριου, δηλώνω όμως την πλήρη στήριξή μου στη διοργάνωση.

Καλή επιτυχία και αναμένω τη κοινοποίηση των αποτελεσμάτων του 13ου Συνεδρίου.

Μετά τιμής,

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πρόσωπα"
Κοινοποίησε