Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια στο σπήλαιο της Ταϋλάνδης

Διεθνή

  Απεγκλωβίστηκε μέσα σε πανηγυριρικό κλίμα και 12ο παιδί μαζί με τον προπονητή του  Προτελευταίος βγήκε ο βενιαμίν της ομάδας ο επονομαζόμενος και Τιτάνας μόλις 11 ετών. Δάκρυα χαράς για όλο τον κόσμο !

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια στο σπήλαιο της Ταϋλάνδης
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια στο σπήλαιο της Ταϋλάνδης

 

 

Η τρίτη φάση της επιχείρησης για τον απεγκλωβισμό των τελευταίων τεσσάρων παιδιών και του προπονητή τους που εγκλωβίστηκαν από τις 23 Ιουνίου σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη ξεκίνησε στις 10:08 (τοπική ώρα, 06:08 ώρα Ελλάδας). Στόχος των σωστικών συνεργείων να βγάλουν και τους πέντε σήμερα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης.

Η βροχή που έπεσε νωρίτερα δεν προκάλεσε προβλήματα στον σχεδιασμό. 19 δύτες, μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης αλλά και ξένοι ειδικοί, μπήκαν στον δαίδαλο των πλημμυρισμένων σπηλαίων με έναν και μόνο στόχο: να βγάλουν σώους και τους πέντε τελευταίους εγκλωβισμένους.

Μια περιπέτεια που έμοιαζε με κινηματογραφική ταινία καθήλωσε εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη . Ο Πρωθυπουργός της χώρας επιβεβαίωσε πως στα παιδιά δεν χορηγήθηκε αναισθητικό αλλά αντιστρεσογόνα, ενώ η ομάδα διάσωσης και ο κρατικός μηχανισμός δέχθηκαν συγχαρητήρια από ηγέτες σε όλο τον κόσμο

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Διεθνή"
Κοινοποίησε