Εφαρμογή Ka-business

O Ντόναλντ Τράμπ έκανε το τραπέζι στο Λευκό Οίκο με 300 χάμπουργκερ

Διεθνή

  Μια απεργία στο Λευκό Οίκο , έκανε τον Αμερικανό Πρόεδρο να...μαγειρέψει ο ίδιος για μια πανεπιστημιακή ομάδα φούτμπολ και το αποτέλεσμα άφησε άναυδους τους πάντες!  

Με το αγαπημένο του φαγητό, τα χάμπουργκερ έκανε το τραπέζι σε παίκτες του ράγκμπυ ο Ντόναλντ Τράμπ
Με το αγαπημένο του φαγητό, τα χάμπουργκερ έκανε το τραπέζι σε παίκτες του ράγκμπυ ο Ντόναλντ Τράμπ

 

Το προσωπικό στο Λευκό Οίκο πήρε άδεια άνευ αποδοχών λόγω του  shutdown στην κυβέρνηση των ΗΠΑ  και της επιμονής του Τραμπ να ζητά χρηματοδότηση για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό προκειμένου να αντιμετωπίσει το κύμα μεταναστών μέσω της χώρας αυτής.

 

Ετσι, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υποδέχτηκε τους παίχτες της ομάδας φούτμπολ του πανεπιστημίου του Κλέμσον και τους «σέρβιρε» μπέργκερ, καθώς δεν είχε κανέναν να του μαγειρέψει.

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ γέμισε μία μεγάλη τραπεζαρία στον Λευκό Οίκό με 300 μπέργκερ από McDonald's, Wendy's, Burger King's, πατάτες, πίτσα και σαλάτες.

 

Ο Τραμπ δεν δίστασε να κάνει και πλάκα με την απόφασή του να παραγγείλει μπέργκερ,λέγοντας ότι «υποδεχόμαστε ορισμένους μεγαλόσωμους ανθρώπους που τους αρέσει το φαγητό. Οπότε θα περάσουμε καλά».

Μάλιστα στην ερώτηση αν προτιμά McDonald's ή Wendy's, ο Τραμπ δεν δίστασε αν απαντήσει «αν είναι αμερικανικό μου αρέσει. Όλα αυτά είναι αμερικανικά προϊόντα».

 

 

 

 

16Share

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Διεθνή"
Κοινοποίησε