Εφαρμογή Ka-business

Επτά νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρκαγιά στο Παρίσι

Διεθνή

  Επτά μέχρι τώρα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 31 τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε φωτιά σε  πολυκατοικία του Παρισιού τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, ανακοίνωσε το πυροσβεστικό σώμα της πρωτεύουσας της Γαλλίας.      «Ο απολογισμός ενδέχεται να γίνει ακόμη πιο βαρύς», καθώς «η φωτιά δεν έχει ακόμη κατασβεστεί στον έβδομο και στον όγδοο όροφο» του κτιρίου διαμερισμάτων όπου εκδηλώθηκε, προειδοποίησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ο οποίος βρίσκεται επιτόπου  

φωτο αρχείου
φωτο αρχείου

 

Η  αίτια της φωτιάς δεν είναι ακόμη γνωστή ωστόσο είχε επίσης αποτέλεσμα να τραυματιστούν 31 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρεις πυροσβέστες.

 

   Γύρω στις 02:30 (03:30 ώρα Ελλάδας) οι πυροσβέστες κατάφεραν να απομακρύνουν όλους τους κατοίκους από το ακίνητο, στην οδό Ερλανζέ (16ο διαμέρισμα), αλλά συνέχιζαν την προσπάθεια να κατασβέσουν τις φλόγες. Αρκετά άλλα ακίνητα στη συνοικία χρειάστηκε επίσης να εκκενωθούν.

 

   Στην περιοχή όπου ξέσπασε η πυρκαγιά επιχειρούν περίπου 200 πυροσβέστες.

 

Κάποιοι από τους κατοίκους του κτιρίου, χτισμένου από την δεκαετία του 1970 κατέφυγαν στην οροφή για να ξεφύγουν από τις φλόγες, ενώ πολλοί κάτοικοι ζήτησαν βοήθεια από τα παράθυρά τους.

 

 

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Διεθνή"
Κοινοποίησε