Ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Άσαντ

Διεθνή

"Στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Άσαντ" δήλωσε , ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, μετά την στοχευμένη επίθεση στη Συρία , τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Απριλίου. Όπως μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό, δεν θα υπάρξουν άλλες επιθέσεις...πρς το παρόν.  

Επίθεση στη Συρία
Επίθεση στη Συρία

 

Συντονισμένη επίθεση κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ-Άσαντ, εξαπέλυσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία.

Μετά από σφυροκόπημα 60 λεπτών , ο συριακός στρατός σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία υποστηριζει ότι κατέρριψε 20 πυραύλους στη διάρκεια της επιχείρησης των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας. Όταν ρωτήθηκε για τους πυραύλους κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο εκπροσωπος του Πεντάγωνου δηλωσε ότι δεν μπορει να σχολιάσει τις αναφορές αυτές .

Ο ανταποκριτής του Sputnik ανέφερε ότι οι πυραυλοι δεν έπληξαν το προεδρικό μέγαρο ούτε κυβερνητικά κτίρια στη Δαμασκό.
Μετά την επίθεση, ο πρεσβευτής της Συρίας στην Κίνα ευχαρίστησε τη Ρωσία που «στέκεται δίπλα μας», λέγοντας ότι οι προσπάθειες της Ρωσίας συνέβαλαν στην αποτροπή μιας μεγάλης κλίμακας επίθεσης.

"Εχθροί πραγματοποίησαν πλήγματα εναντίον του στρατού μας, αλλά θα υπομείνουμε, θα πάω τώρα να εργαστώ, η ζωή συνεχίζεται", δήλωσε στο Σπούτνικ κάτοικος της επαρχίας.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sputnik

 


Από: ΑΠΕ

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Διεθνή"
Κοινοποίησε