Εφαρμογή Ka-business

(video) O Ιβάν Σαββίδης απαντά για την προοπτική δημιουργίας ποντιακού κόμματος

Συνεντεύξεις

  Στο πλαίσιο της 2 ης Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Ποντιακής Νεολαίας,  ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, το φιλανθρωπικό του Ίδρυμα ήταν ο Mέγας χορηγός, μίλησε στο ka-business για την ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της καθώς και για τα σενάρια που θέλουν να δημιουργεί πολιτικό κόμμα.  


 

35.200 μέρες από την άφιξη του Κεμάλ στον Πόντο, 500 νέοι από κάθε γωνιά του πλανήτη, συναντήθηκαν και μεταξύ άλλων χάραξαν το δρόμο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων, έθεσαν τις βάσεις για την προώθηση της ποντιακής διαλέκτου, για την ένταξη της ιστορίας του ποντιακού ελληνισμού στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, ενώ εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους στη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

 

 

Ιστορική αυλαία για τη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και ισχυρής συναίσθησης του ρόλου που καλείται να διαδραματίσει στο μέλλον η ποντιακή νεολαία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, ολοκληρώθηκε, χθες, 4 Οκτωβρίου η 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας.

 

 

(video) 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας

O πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής Άκης Αναστασιάδης, μίλησε στο web tv του  ka-business.gr και στη Ραλλιώ Λεπίδου, για τους στόχους της συνδιάσκεψης, τη σημασία για τη χώρα μας, τους συνέδρους και φυσικά για τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης τον κ. Ιβάν Σαββίδη.

 Μετά από 10 χρόνια, η ποντιακή νεολαία επανέρχεται με την διοργάνωση της 2 ης Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης 2,3 και 4 Οκτωβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη,  που αναμένεται να δημιουργήσει πολλές ειδήσεις και ένα νέο πλαίσιο διαλογισμού και συνεργασίας  όλων τον ποντίων του κόσμου με  ΕΝΑ στόχο, τη ΣΤΗΡΙΞΗ της Ελλάδας.  

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Συνεντεύξεις"
Κοινοποίησε