Εφαρμογή Ka-business

(video) Το σύγχρονο ελληνικό design μέσα από την πλατφόρμα The Greek Designers

Συνεντεύξεις

Η The Greek Designers είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα από την οποία προβάλλεται σε παγκόσμιο επίπεδο το σύγχρονο ελληνικό design μόδας και αντικειμένων υψηλής αισθητικής, με έμπνευση από την ελληνική ιστορία και πολιτισμό.

Αποστολή της είναι να καταστήσει την ελληνική σχεδιαστική ταυτότητα διεθνώς γνωστή μέσα από τις συλλογές επιλεγμένων Ελλήνων σχεδιαστών, που διατίθενται αποκλειστικά online στο επίσημο Concept Store.

 

Όπως υποστηρίζουν η Φιλιάνα Στεφανακάκη και η Δήμητρα Στεφανακάκη, «ο μότο μας είναι «Discover the concept story behind the creation» και είναι στην ουσία αυτό που εκφράζει τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών στην πλατφόρμα μας. Καλεί λοιπόν το παγκόσμιο κοινό να ανακαλύψει την ελληνική ιστορία πίσω από προϊόντα υψηλής αισθητικής αξίας και ξεχωριστής ελληνικής ταυτότητας.

 

Επιλέγουμε τους σχεδιαστές με τους οποίους συνεργαζόμαστε με κριτήριο την αισθητική, το concept, το design concept και τη γενική φιλοσοφία κάθε brand. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε μια κοινή ταυτότητα και αισθητική την οποία θέλουν να εκφράζουν τα προϊόντα μας»

 

Δείτε το video

 


Εικόνες

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Συνεντεύξεις"
Κοινοποίησε