Εφαρμογή Ka-business

(VIDEO) Smart Cities: Έξυπνη Πόλη, η πρόκληση του μέλλοντος

Συνεντεύξεις

  Αυτή είναι η θεματική που θα απασχολήσει τις εργασίες του 15 ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που θα διοργανώσει το ka-business.gr το ερχόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκης.  Ο Δήμος Τρικκαίων ήταν πρωτοπόρος σε αυτό. Το «KA» συνάντησε τον Δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Παπαστεργιου με αφορμή το 1 ο Plug & Play Συνέδριο για τη Δημιουργία μιας Έξυπνης και Βιώσιμης Πόλης. στα Τρίκαλα.  


 

Στο συνέδριο δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, παρουσίασαν τις δράσεις τους για τη Δημιουργία μιας Έξυπνης και Βιώσιμης Πόλης.

 

Στο ka-business.gr μίλησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως : «Η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μείνει ίδια. Πρέπει να περάσουμε από την εποχή των απλών αρμοδιοτήτων, στην εποχή της πραγματικής εξουσίας». Οι Δήμαρχοι, είπε, «οφείλουμε να σκεφτούμε διαφορετικά. Να επανεκκινήσουμε τους Δήμους μας. Σε αυτή την αλλαγή, σε αυτή την επανεκκίνηση, η αυτοδιοίκηση, Α και Β βαθμός, πρέπει να βγει μπροστά». Διότι «Το μυστικό είναι να αλλάξουμε... πριν μας αλλάξουν ή ακόμη χειρότερα πριν οι πολίτες μας αλλάξουν χώρα».

 

Επίσης μίλησαν  o CEO e-trikala AE, Οδυσσέας Ράπτης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας που βρέθηκε στα Τρίκαλα για να παρακολουθήσει τις εργασίες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Συνεντεύξεις"
Κοινοποίησε