Εφαρμογή Ka-business

(video) CISCO: Συνέντευξη Ν. Λαμπρογεώργου στο ka-business.gr

Συνεντεύξεις

  Τον κ. Νίκο Λαμπρογεώργο, Senior Account Manager της εταιρείας Cisco, της κορυφαίας εταιρείας πληροφορικής παγκοσμίως, συνάντησε η Ραλλιώ Λεπίδου, στο Δήμο Τρικκαίων και μίλησαν για τα smart cities αλλά και για το Κέντρο Καινοτομίας που ετοιμάζει η  Cisco στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκης όπου αναμένεται να λειτουργήσει τέλος του 2020.  


 

Το κέντρο Καινοτομίας που θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, δημιουργεί προσδοκίες για ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων αλλά και νέων θέσεων εργασίας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η εταιρεία σε συνεργασία με την κυβέρνηση και το δήμο, όπως δήλωσε ο κ. Λαμπρογεώργος, εργάζονται ήδη στον καθορισμό των λεπτομερειών της συμφωνίας, καθώς και στην εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για τη στέγαση του Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων.

Τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια από τα περίπου 12 εκατ. ευρώ, που σκοπεύει να επενδύσει η εταιρεία για τη δημιουργία και λειτουργία του κέντρου τα πρώτα πέντε χρόνια.

Πώς επιλέχθηκε η Θεσσαλονίκης; Ποια οφέλη θα επιφέρει το κέντρο Καινοτομίας στην περιοχή; Τι ακριβώς θα κάνει και πώς θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα στην περιοχή είναι μερικά μόνο, από τα ερωτήματα που απάντησε το στέλεχος της Cisco στη Ραλλιώ Λεπίδου.

 

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 

 


Βίντεο

Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Συνεντεύξεις"
Κοινοποίησε