Εφαρμογή Ka-business

(video) Καινοτόμες ιδέες και «φρέσκα» μυαλά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας!

Συνεντεύξεις

  Αυτά θέλει να προβάλει, γενικότερα σε Ελλάδα και Εξωτερικό και να δώσει ένα βήμα σε ανθρώπους που καινοτομούν και πρωτοτυπούν,  μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει το μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία και την ανάπτυξη το www.ka-business.gr  


 

Στο πλαίσιο του 8ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2015 που διοργανώνει το ka-business.gr στη Λάρισα στις 18 Απριλίου, στο DIVANI PALACE  θέλει  να δημιουργήσει  μια... γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ φοιτητών, αγοράς, επιχειρηματιών και πολιτικών. Όπως σε κάθε συνέδριό μας έτσι και στο 8ο στοχεύει στο να κάνει πράξη και μάλιστα άμεσα τα συμπεράσματα που θα βγάλει!

 

 

 

Επισκεφτήκαμε με την κάμερα του web tv το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μιλήσαμε με τον καθηγητή και πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα.

 

Ο κ. Κουρέτας μιλά μεταξύ άλλων για τους τρόπους ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας αλλά και το πώς γίνονται πράξη οι καινοτόμες ιδέες των «φρέσκων μυαλών» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Σημειώνεται πως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με έδρα το Βόλο ιδρύθηκε το 1984 και δραστηριοποιείται σε Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Λαμία και Καρδίτσα. Οι φοιτητές του έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν: ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, γεωπονικές επιστήμες, θετικές επιστήμες, φυσική αγωγή και αθλητισμό, επιστήμες υγείας, ενώ διαθέτει και Πολυτεχνική Σχολή.

 

Με την κάμερα του ka-business.gr σας ξεναγούμε στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και σας παρουσιάζουμε σήμερα αυτά για τα οποία οι άλλοι θα συζητούν... αύριο!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

Διαβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα του 8ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2015»

 

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Συνεντεύξεις"
Κοινοποίησε