Εφαρμογή Ka-business

(video) Το ka-business.gr σας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Συνεντεύξεις

  Tο ka-business.gr σας ξεναγεί στο εργοστάσιο της εταιρίας «ΟΛΥΜΠΟΣ» στη Λάρισα, μιας επιχείρησης που προωθεί την καινοτομία στην πράξη εδώ και πολλά χρόνια.  


 

Η εταιρία «ΟΛΥΜΠΟΣ» εδώ και δεκαετίες έχει κάνει πράξη το όραμά της: να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

 

Μάθετε μέσα από το ρεπορτάζ του ka-business.gr για την ιστορία της Θεσσαλικής αυτής εταιρίας και τον τρόπο παραγωγής του μοναδικού γάλακτος και γιαουρτιού που κυκλοφορεί στην αγορά με την εν λόγω ετικέτα.

 

Στελέχη και εργαζόμενοι της «ΟΛΥΜΠΟΣ» εξηγούν στο μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την Καινοτομία και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ για τον τρόπο με τον οποίο επινοούν νέα προϊόντα, όπως ο νέος χυμός που αναμένεται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 8ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργανώνει το ka-business.gr στο DIVANI PALACE στις 18 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 

Γάλα, γιαούρτι, τυροκομικά προϊόντα, χυμοί, βιολογικά, βούτυρο, τρόφιμα χωρίς λακτόζη είναι ορισμένα από τα προϊόντα της βιομηχανίας «ΟΛΥΜΠΟΣ» που έχουν κατακλύσει την αγορά. Με έδρα τη Λάρισα και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα η θεσσαλική εταιρία απασχολεί περίπου 1500 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, 300 εκ των οποίων στις εγκαταστάσεις της στην περιοχή.

 

Πάρτε μια γεύση στο video που ακολουθεί και για τα υπόλοιπα συντονιστείτε στο web tv του ka-business.gr στις 18 Απριλίου καθώς οι εργασίες του 8ου πολυσυνεδρίου ΚΑ θα μεταδοθούν ζωντανά με livestreaming!ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

Διαβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα του 8ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2015»

 

 

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Συνεντεύξεις"
Κοινοποίησε