6 χρόνια Ka Business

3ο Thessaloniki Fashion Project... το καθιερωμένο ραντεβού της Άνοιξης

Time Out

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με πάνω από 2.000 επισκέπτες στις προηγούμενες διοργανώσεις, με τριάντα συμμετέχοντες από τον χώρο της μόδας και του μακιγιάζ, με σεμινάρια και workshops, με γνώση, εμπειρία και φρέσκες ιδέες... η μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς έρχεται για να μας δείξει με πρωτοποριακό τρόπο πως κινείται, λειτουργεί και καταπλήσσει ο κόσμος της μόδας και του μακιγιάζ! Το 3 ο  Thessaloniki Fashion Project ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 13 Μαίου, στην Αποθήκη Γ', στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.


Την πασαρέλα «Catwalk»... θα παρουσιάσει η λαμπερή παρουσιάστρια και ηθοποιός Νικολέττα Ράλλη, παρασύροντας μας στον υπέροχο κόσμο της μόδας για δύο ολόκληρες ώρες. Οι μουσικές... στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και καθώς πραγματοποείται η πασαρέλα, θα είναι επιμελημένες, από τον Fly 104. We changed the rules!
Φέτος για πρώτη φορά οι πόρτες ανοίγουν στις 12.00  το μεσημέρι, ενώ τα σεμινάρια και τα workshops θα πραγματοποιούνται έως τις  18.00 το απόγευμα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του showroom το απόγευμα, αλλά και την live μεταμόρφωση των μοντέλων απο τους make up artists, που για πρώτη φορά τους δίνεται βήμα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Στη συνέχεια ακολουθεί η πασαρέλα, όπου Έλληνες σχεδιαστές θα παρελάσουν στο Catwalk, σε ένα show με όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
It's a real experience!
Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι παράλληλα με την έκθεση των δημιουργιών των fashion designers... οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live την επιμέλεια του μακιγιάζ των μοντέλων από τους make up artists.Τι θα δούμε;

  • Λειτουργία Show Room για την προβολή των δημιουργιών των σχεδιαστώνLIVEπροετοιμασία των μοντέλων από τους ΜakeUpArtistsανοιχτή στο κοινό, που για πρώτη φορά τους δίνεται βήμα να παρουσιάσουν τη δουλειά τουςΠραγματοποίησηfashionshowστο πλαίσιο της εκδήλωσηςΕιδική κατηγορία για συμμετοχή ανερχόμενων σχεδιαστώνΠαράλληλη φιλανθρωπική δράση με αντικείμενο το «DogTherapy»Πρόγραμμα /Line up12:00/Doors open13:00 / Σεμινάριο 1(ανοιχτό στο κοινό)& λειτουργίαshow room15:30/Σεμινάριο 2(ανοιχτό στο κοινό)18:00- 20:00/Προετοιμασία των μοντέλων (ανοιχτή στο κοινό) -με μουσικές από τονFly10421:00 /Catwalk-με μουσικές από τονFly104Info:3οThessaloniki Fashion Project

Σάββατο 13 Μαίου 2017Αποθήκη Γ' , στο ΛιμάνιΑπό τις 12.00 μ.μΕίσοδος: 7 ευρώ

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Time Out"
Κοινοποίησε