Ένα Σαββατοκύριακο στις Ανθισμένες Ροδακινιές!

Time Out

Βόλτες με ποδήλατα για ερασιτέχνες αλλά και extreme riders, διαγωνισμό φωτογραφίας με έπαθλα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Σαββατοκύριακο στις Ανθισμένες Ροδακινιές που διοργανώνει ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας!


Αυτή η μαγική ποδηλατάδα, θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 με μία ποδηλατική διαδρομή απαιτήσεων για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας.

Το σύντομο "ταξίδι" στις ανθισμένες ροδακινιές θα ξεκινήσει από το πάρκο Ελιάς, θαυμάζοντας την υπέροχη θέα του ολάνθιστου ροζ κάμπου και θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή όλων στη Βέροια. Η διαδρομή θα είναι γεμάτη όμορφα ανοιξιάτικα τοπία, λίμνες, ποτάμι, δάσος και εντυπωσιακά τοπία.

Παράλληλα, θα ισχύουν ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία της περιοχής τόσο για τους συμμετέχοντες στις δράσεις, όσο και για αυτούς που επιθυμούν απλά να επισκεφθούν την περιοχή και να απολαύσουν τη θέα!

Κάθε Μάρτιο συμβαίνει ένα φαινόμενο μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο. Ο εύφορος κάμπος της Ημαθίας μεταμορφώνεται σε μια απέραντη ροζ θάλασσα, από τις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ηρόδοτος αναφέρει πως σε αυτά τα μέρη βρίσκονταν οι περίφημοι «Κήποι του Μίδα». Στις παραδόσεις της Ανατολής, η ροδακινιά θεωρείται "το Δέντρο της Ζωής του Επίγειου Παραδείσου" που παρέχει στους ανθρώπους ζωή και χαρά.

Δείτε όλη τη διαδρομή με ένα κλικ εδώ:

https://el.wikiloc.com/bicycle-touring-diadromes/podelatada-stis-anthismenes-rodakinies-16898478


 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Time Out"
Κοινοποίησε