Κινηματογραφικές προβολές στο Φεστιβάλ Ολύμπου

Time Out

Στις 13 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο η προβολή της τσέχικης ταινίας "ΚΟΛΙΑ" στο Φεστιβάλ Ολύμπου

13 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Ολύμπου με ελεύθερη είσοδο
13 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Ολύμπου με ελεύθερη είσοδο

 

Κινηματογραφικών προβολών συνέχεια για το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου και την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης στο ανοικτό θέατρο του πάρκου της πόλης που γέμισε από κόσμο τόσο τη Δευτέρα 6 όσο και την Τρίτη 7 Αυγούστου. Με τιμώμενη χώρα την Τσεχική Δημοκρατία φέτος οι ταινίες είναι επιλεγμένες από τον τσέχικο κινηματογράφο.

 

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα προβλήθηκε η ταινία «Θεωρία της Τίγρης» που εξιστορεί την ιστορία ενός άντρα, του κτηνίατρου Jan, ο οποίος στα εξήντα του «θυμήθηκε» ότι κάποτε είχε όνειρα και τη δική του βούληση και ότι θέλει πάλι να κυβερνάει ο ίδιος της ζωή του.

 

Την Τρίτη προβλήθηκε η υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας (2004) ταινία  «Έρωτας στο Ζέλαρι», βασισμένη στο βιβλίο «Έρωτας στα Δάση της Μοραβίας» της Κβιέτα Λεγκάτοβα. Πρόκειται για μια δραματική ιστορία, τοποθετημένη σε μια ξεχασμένη γωνιά της διχασμένης από τον πόλεμο Ευρώπης η οποία καθήλωσε τους θεατές.

 

Οι κινηματογραφικές βραδιές συνεχίζονται τη Δευτέρα 13 Αυγούστου με την, εξ αναβολής, προβολή της ταινίας «ΚΟΛΙΑ» στις 21:00.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.    

 

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Time Out"
Κοινοποίησε