Αυγουστιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Δέλτα

Time Out

  Πολιτιστικές εκδηλώσεις από τις 12/8 έως τις 16/8 διοργανώνει ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα, στο πλαίσιο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου. Σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Σίνδου διοργανώνονται τα Σίνδια 2018 και σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Χαλάστρας διοργανώνεται στις 14/8 στις 9.00 μ.μ., στην πλατεία της Χαλάστρας, αμέσως μετά την περιφορά της εικόνας, μουσικό πρόγραμμα.     

Αύγουστος στο Δήμο Δέλτα
Αύγουστος στο Δήμο Δέλτα

 

Τα «Σίνδια 2018» θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Σίνδου (οδός Μ. Αλεξάνδρου). Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

  • Την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, στις 9.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά «Θα γίνει της Κρήτης» με τον Μιχάλη Ματζίρη.  
  • Την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018, στις 9.00 μ.μ., συναυλία με τον Κωνσταντίνο Γαλανό.
  • Την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018, στις 9.00 μ.μ., ο Λαογραφικός Σύλλογος Σίνδου «Ο Ρόδακας» θα παρουσιάσει χορούς από τη περιοχή της Μακεδονίας (το Τμήμα Επιδείξεων και τα παιδικά τμήματα), ενώ θα ακολουθήσουν χοροί από τα μέλη του ΚΑΠΗ Σίνδου.
  • Την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018, στις 9.00 μ.μ., λαϊκή συναυλία με τον Σωκράτη Παπαϊωάννου και την Εύη Κουτσαυτάκη.

 

Από τις 13 έως τις 16 Αυγούστου, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Σίνδου θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Καλτσίδη με τίτλο «Άγρια φύση στο Γαλλικό ποταμό».

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Time Out"
Κοινοποίησε