Εφαρμογή Ka-business

Film Noir στην Ταράτσα της ΕΣΗΕΜΘ

Time Out

  PRESS _ taratsa 02: Φθινόπωρο στην ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5 Με Cine Noir και μουσική συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα ο φθινοπωρινός κύκλος εκδηλώσεων στην ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5.  

Film Noir στην ΕΣΗΕΜΘ
Film Noir στην ΕΣΗΕΜΘ

 

Αύριο, Τετάρτη 12/9/2018 στις 21.00, θα προβληθεί η ταινία The Killers1946, σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σιόντμακ. Βασισμένο σε ομότιτλο διήγημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, του 1927, με τον Μπαρτ Λάνκαστερ στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο να γράφει ιστορία στο πλευρό της Άβα Γκάρντνερ, και τον Τζον Χιούστον να συμμετέχει στο σενάριο με ψευδώνυμο, το «The Killers» αποτελεί αρχετυπικό υπόδειγμα της νουάρ φιλοσοφίας: τραχύ, φαταλιστικό, βυθισμένο σε μια πένθιμη και νεκρώσιμη σκιά.

 

Την Πέμπτη 13/9/2018, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τη Μαρία Φωτίου και τον Δημήτρη Κεχαγιά στη συναυλία Διαδρομές στις δεκαετίες.

Αναφορές σε μνήμες από αγαπημένα τραγούδια της Ευρώπης, της Ελλάδας, της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, αλλά και διαδρομές στις δεκαετίες του αιώνα που μας πέρασε. Θα ακουστούν τραγούδια των Billy Holiday, Nancy Sinatra, Simon & Garfunkel, Σαββόπουλου, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Βαμβακάρη κ.ά. Τραγούδια που εξακολουθούν να μας ενώνουν και να μας συγκινούν, με τις φωνές και τις κιθάρες της Μαρίας Φωτίου και του Δημήτρη Κεχαγιά και με τον Πάνο Κοσμίδη στο πιάνο.

Ώρα έναρξης: 21.00

 

ΕΙΣΟΔΟΣ

Jazz και Μελωδίες στην ταράτσα: 7€ (με μπίρα ή κρασί)

Cine Noir: 5 € (με μπίρα ή κρασί)

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Time Out"
Κοινοποίησε