Μαργαρίτα Ζορμπαλά Ιστορίες και Τραγούδια Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Time Out

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά, επισκέπτεται για πρώτη φορά το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης   το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019   και ανοίγει το κουτάκι των αναμνήσεών της, τα φωτογραφικά της άλμπουμ,   τα βιβλία που αγάπησε και τις ιστορίες τους. «Ανοίγει» τη μνήμη και το αίσθημά της.    


Κάθε εμφάνιση της Μαργαρίτας Ζορμπαλά είναι μία πρόταση, έχει μια ιδέα, ένα θέμα, έχει συνοχή και το αίσθημα του συλλεκτικού. Τα τελευταία χρόνια, με κεντρικό όχημα τη μουσική και το τραγούδι, ανοίγεται και στους δρόμους της θεατρικής πράξης. Μουσικότητα, εξάλλου, εκπέμπουν τα πάντα επάνω της, η κίνησή της, η ομιλία της, η κάθε χειρονομία της. Παράλληλα, η θεατρική έκφραση είναι μέσα της από την παιδική ηλικία. Άλλωστε το θέατρο το γνώρισε, το σπούδασε και το δοκίμασε με μεγάλη επιτυχία.

 

Η φετινή της παράσταση είναι στην ουσία ένας μουσικός μονόλογος, όπου «όλα μπερδεύονται γλυκά». Οι ιστορίες που ξεκινούν από την παιδική ηλικία και προχωρούν στην εφηβεία και στα νεανικά χρόνια, για να ολοκληρωθούν στην ωριμότητα, της φέρνουν συγκυριακά στην ψυχή τραγούδια,  μουσικές απρόβλεπτες και ξεχωριστές.

Μουσικοί: Βάσος Αργυρίδης (πιάνο, ενορχήστρωση, σύνθεση, μουσική διεύθυνση), Κώστας Χαλλούμας (κοντραμπάσο), Χάρης Ψυλλίδης (μαντολίνο, βιολί), Κωνσταντίνος Μακαρίτης (φλάουτο). Ηχολήπτης: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Κτίριο Μ2 - Αίθουσα Αιμίλιος Ριαδης

Σάββατο 23 Φεβρουάριου 2019

Ώρα έναρξης 21.00

Τιμές εισιτήριων: 18€, 15€, 12€ (& Μειωμένο)

 


Από: Χρήστος Δόκαλης

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Time Out"
Κοινοποίησε