Μίκης Θεοδωράκης και Κώστας Γουλιάμος παρουσιάζουν το βιβλίο τους στη Θεσσαλονίκη

Time Out

Το βιβλίο που συνέγραψαν ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Κώστας Γουλιάμος Πρύτανης του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου της Κύπρου με τίτλο "Στη Διαλεκτική της Αρμονίας " θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Ενεκεν "( Προξένου Κορομηλά 37) την 1 Απριλίου στις 19.00 .


Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Αναγνωστίδου από το TV100 ενώ τη διοργάνωση έχουν αναλάβει το εργαστήριο Φιλοσοφικής Έρευνας πάνω στο Φαντασιακό του ΑΠΘ , οι εκδόσεις GUTENBERG,και το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου .Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν : Παναγιώτης Δόικος Αν . Καθηγητής της Φιλοσοφίας ΑΠΘ Γρηγόρης Ζαρωτιάδης Αν . Καθηγητής ,Κοσμήτορας Σχολής Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ. Λάζαρος Τριάρχου Καθηγητής Νευροεπιστημών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας .

 

Αντιφώνηση απο τους συγγραφείς Μίκη Θεοδωράκη και Κώστα Γουλιάμο.


Η σκέψη και το έργο του Μίκη μας βοηθά «να ξαναμιλήσουμε αληθινά μέσα από τη Μοναδικότητα, του εσωτερικού κόσμου» και, ταυτόχρονα, μας υπενθυμίζει «την ανάγκη του πάθους, της φαντασίας και του συναισθήματος», σημειώνει σε ένα από τα κεφάλαια της «Διαλεκτικής της Αρμονίας» ο Κ. Γουλιάμος.


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Time Out"
Κοινοποίησε